Prestisjepris til Little Boots?

I kveld skal Little Boots overbevise Hovepublikummet om at hun er mer enn en blogg-hype. I England ser det ut som hun allerede er trygt inne i kred-varmen. De ivrige bookmakerne der har henne som en av storfavorittene til å vinne den prestisjetunge Mercury Prize.Det er NME som rapporterer at Little Boots ligger på «andreplass» […]

Skrevet av:
Publisert 16:15 24 juni, 2009
Mercurypris til Little Boots? (foto: Laurentiu Garofeanu)

Mercurypris til Little Boots? (foto: Laurentiu Garofeanu)

I kveld skal Little Boots overbevise Hovepublikummet om at hun er mer enn en blogg-hype. I England ser det ut som hun allerede er trygt inne i kred-varmen. De ivrige bookmakerne der har henne som en av storfavorittene til å vinne den prestisjetunge Mercury Prize.Det er NME som rapporterer at Little Boots ligger på «andreplass» etter Doves hos engelske bookmakere, og videre på listen ligger Bat for Lashes, La Roux, Florence & the Machine, Lily Allen og Glasvegas.

De offisielle nominasjonen offentliggjøres ikke før 21. juli, mens selve prisen deles ut 8. september. Tidligere vinnere av Mercury-prisen har opplevd både stjernestatus og obskuritet i etterkant av prisdryss, ekspemplifisert ved Primal Scream, PJ Harvey, Antony & the Johnsons, Roni Size og M People.

Tags: , , ,

Del "Prestisjepris til Little Boots?"

Legg igjen en kommentar