Potensielt sosialt selvmord på P3

Du hører både nytt Susanne Sundfør, Slettemarks rockfavoritter, popstjernenes norske favorittdesigner og det beste nye hardcorebandet på Lydverket P3 kl 20. Bergenbandet Social Suicide har lagt ut på promoturné for den nye singelen i disse dager, og spås dessuten å bli et av de viktige norske banda i 2010. Blant annet spiller de flere konserter […]

Skrevet av:
Publisert 17:31 28 januar, 2010

Social Suicide. Foto: Kamilla Kvamme/nrk.no/urort/Artist/socialsuicideweb

Du hører både nytt Susanne Sundfør, Slettemarks rockfavoritter, popstjernenes norske favorittdesigner og det beste nye hardcorebandet på Lydverket P3 kl 20.

Bergenbandet Social Suicide har lagt ut på promoturné for den nye singelen i disse dager, og spås dessuten å bli et av de viktige norske banda i 2010. Blant annet spiller de flere konserter på Bylarm i neste måned, før de setter i gang med albuminnspilling. Vi er også begeistret for disse bergenserne, og da er det på sin plass med et besøk av dem i studio i kveld. Kanskje for å bli litt bedre kjent med dem, garantert for å høre hva som ligger bak det tilsynelatende antisosiale bandnavnet.

Den norske klesdesigneren Fam Irvoll har allerede begeistret popstjerner som Kylie, Mika og GaGa. Nå skal damen bak de fargesprakende klærne lage hele scenegarderoben til det britiske stjerneskuddet Marina and the Diamonds. Du møter Irvoll i kveld.

Torsdag er dagen for et ekslusivt, lite DJ-sett hos oss. Ettersom det skjer så mye hardtslående rockemoro på scener de neste dagene (Municipal Waste, Machine Head, Biffy Clyro, Social Suicide, Hatebreed, Billy Talent), er kveldens Rilleristing derfor satt i rockens tegn. Asbjørn Slettemark har plukket låter fra platebagen sin.

Tags: , , , , ,

Del "Potensielt sosialt selvmord på P3"

Legg igjen en kommentar