Potensielt posthumt prisdryss

Michael Jackson kan få fem priser i årets American Music Awards. Selv om det er åtte år siden den avdøde popkongens siste studioalbum kom ut, har American Music Awards nominert ham både i kategoriene Årets artist, Beste mannlige pop/rock-artist, Beste mannlige soul/r’n’b-artist og Beste album i klassene for pop/rock og soul/r’n’b. Albumet det er snakk […]

Skrevet av:
Publisert 12:27 15 oktober, 2009

mj

Michael Jackson kan få fem priser i årets American Music Awards.

Selv om det er åtte år siden den avdøde popkongens siste studioalbum kom ut, har American Music Awards nominert ham både i kategoriene Årets artist, Beste mannlige pop/rock-artist, Beste mannlige soul/r’n'b-artist og Beste album i klassene for pop/rock og soul/r’n'b.

Albumet det er snakk om er samleplata «Number Ones», som første gang ble utgitt i 2003, men kom i en ny utgave tidligere i år. Vinnerne i hver kategori stemmes fram på prisens nettside, og dermed er det vel nærliggende å anta at representanter fra Jackson kan komme til å plukke med seg mer enn én pris den 22. november.

Jackson er imidlertid ikke den som har fått flest nominasjoner. Den æren går til Taylor Swift, den samme unge damen som var så heldig å få sine tilmålte sekunder i rampelyset sabotert av Kanye West under MTV Awards. Vi kan jo håpe hun får mulighet til å få takket skikkelig denne gangen?

Kuriosa: Michael Jackson var en av vertene da American Music Awards ble avholdt for aller første gang i 1973.

Tags: , , , , , ,

Del "Potensielt posthumt prisdryss"

Legg igjen en kommentar