Populært med ekstrakonserter

Det er ikke bare Metallica som må ty til ekstrakonserter. Bergenserne er så glade i DumDum Boys at trønderne må tilbringe en ekstra dag i pepperkakebyen. Vi leser til stadighet om hvor dårlig det går med platesalget, og at musikkbransjen etter sigende skal være på siste åndedrettet. Men det virker som om publikum er mer […]

Skrevet av:
Publisert 11:15 24 november, 2009
DumDum Boys, populære trøndere i Bergen.

DumDum Boys, populære trøndere i Bergen.

Det er ikke bare Metallica som må ty til ekstrakonserter. Bergenserne er så glade i DumDum Boys at trønderne må tilbringe en ekstra dag i pepperkakebyen.

Vi leser til stadighet om hvor dårlig det går med platesalget, og at musikkbransjen etter sigende skal være på siste åndedrettet. Men det virker som om publikum er mer opptatt enn noensinne av å bruke penger på musikalske opplevelser servert fra en scene.

Metallica selger ut

Først la Metallica ut 23 000 billetter til Telenor Arena 13. april, og de billettene forsvant i løpet av en times tid. Så da ble det ekstrakonsert 14. april, og jommen om ikke de billettene forsvant også. Dermed har Metallica solgt over 60 000 billetter på under ett år i Norge, etter at de også spilte to ganger for utsolgt Oslo Spektrum i sommer.

DumDum populære i Bergen

DumDum Boys toppet VG-lista etter en uke med Tidsmaskin, og 3. februar starter bandet norgesturneen for albumet. Første konsert er selvsagt i Trondheim, men bandet skal også til Bergen og USF Verftet. 13. februar er datoen, og Bergensavisen skriver at den konserten ble så raskt utsolgt at 14. februar allerede er satt av til ekstrakonsert.

Hva skjer med Kiss?

Så gjenstår det å se hvordan det går når Kiss i morgen begynner billettsalget til sine to norgeskonserter. Bandet har valgt utskjelte Vallhall som en av konsertstedene, og priset billettene til voldsomme 750 kroner. Det er mer enn hva både AC/DC og Metallica tar når de spiller i Norge.

Tags: , , , , , , , , , , ,

Del "Populært med ekstrakonserter"

Legg igjen en kommentar