Pearl Jam-låt lekket på nett

En tastefeil førte til at den uutgitte låta ”Better Days” slapp ut på nett. Er den splitter ny eller åtte år gammel? En personlig melding som ved en feil ble offentlig var det som skulle til. Sammen med teksten “Gary, Kelly wanted you to hear this please give it a listen.” ble Pearl Jam-låta “Better days” […]

Skrevet av:
Publisert 15:20 10 juni, 2010

pearljambig

En tastefeil førte til at den uutgitte låta ”Better Days” slapp ut på nett. Er den splitter ny eller åtte år gammel?

En personlig melding som ved en feil ble offentlig var det som skulle til. Sammen med teksten “Gary, Kelly wanted you to hear this please give it a listen.” ble Pearl Jam-låta “Better days” publisert på hjemmesiden til Monkeywrench records. Siden ble kjapt stengt med passord, men skaden var allerede skjedd. Selvfølgelig ble den lastet ned, og nå kan du høre låten her.

Men hva er så dette? Flere nettsider og forståsegpåere mener ”Better Days” ble spilt inn og planlagt til 2002-albumet Riot Act, mens andre igjen hevder at låta må være spilt inn på et mye senere tidspunkt. Vi sitter ikke på noen fasit, og kan bare konstatere at det ikke er hver dag man hører de gamle grunge-kongene med trekkspill og mandolin.

Tags:

Del "Pearl Jam-låt lekket på nett"

Legg igjen en kommentar