Pavement til Norge i 2010

Øyafestivalen har booka 20-årsjubilanten. Pavement spiller på Øyafestivalen neste år. Det skriver NME på sine nettsider. Slackerbandet som ble leda av Stephen Malkmus gikk hvert til sitt i 1999, men har ved flere anledninger snakka om at de kunne tenke seg å dra på gjenforeningsturné under 20 årsjubileet som var tidligere i år. Nå blir […]

Skrevet av:
Publisert 19:23 15 desember, 2009

Pavement

Øyafestivalen har booka 20-årsjubilanten.

Pavement spiller på Øyafestivalen neste år. Det skriver NME på sine nettsider. Slackerbandet som ble leda av Stephen Malkmus gikk hvert til sitt i 1999, men har ved flere anledninger snakka om at de kunne tenke seg å dra på gjenforeningsturné under 20 årsjubileet som var tidligere i år. Nå blir det 21-års feiring i Middelalderparken i Oslo isteden. Bandet spilte sist i Norge rett før de la opp i 1999.

Den britiske musikkavisa skriver også på sine nettsider at Cymbals Eat Guitars fra Staten Island, NY og januardebutatene Surfer Blood fra West Palms, Florida er klare for neste års festival.

Øyafestivalen vil ikke kommentere det NME skriver, men pressetalsmann Jonas Prangerød sier at de kommer til å slippe artister imorgen.

Oppdatering: Øyfestivalen har onsdag bekreftet at bandet kommer til å spille på sommerens festival.

Tags: , , ,

Del "Pavement til Norge i 2010"
 

14 kommentarer på “Pavement til Norge i 2010”

 1. Pål sier:

  Cymbals Eat Guitars til Øya? omgggg dette blir bra

 2. lise sier:

  fantastisk bra det her
  Øya ruler nok engang

 3. Urbeka sier:

  Blir fett med Pavement, kan Øya smelle til med Pixies i tillegg mon tro?

 4. harald sier:

  nyheten om at Pavement skal gjenforenes burde komme høyt på slike årets beste lister

  Og at de kommer til Øyafestivalen også

 5. jostein sier:

  absolutt enig med Harald

 6. toga sier:

  dette er helt fantastisk

 7. toga sier:

  Hva er folks favoritt Pavement album?

 8. Erik sier:

  Må vel bli Crooked rain

 9. Ja, jeg er enig! Min liste er:

  1. Crooked Rain, Crooked Rain
  2. Brighten The Corners
  3. Terror Twilight (muligens provoserende, men dæven. Utrolig undervurdert!)
  4. Slanted & Enchanted
  5. Wowee Zowee

  Favoritt-b-side: http://open.spotify.com/track/4qYCpZaNRccWCnVggagFwI
  Tekstlinjen «Show me a word that rhymes with ‘Pavement’ and I will kill your parents and roast them on a spit» er jo i seg selv nok til umiddelbar elsk.

 10. Øyvind sier:

  Er egentlig enig i at Terror Twilight er en fin plate, husker jeg kjøpte den på platekompaniet ved nationalteatret på vei til roskilde. Hørte på den rimelig mye, må vel ha vært 98 eller 99. Var på roskilde i 97 da pavement spilte, tror det var klokka ett om natta eller noe. Regna sinnsykt mye, men pavement var det bandet jeg hadde gleda meg mest til å se. Ble imidlertid ramma av det slappe roskildeviruset som gjorde at jeg rett og slett ikke orka å gå i gjørma fra campen til scenen som bare hadde tatt ti minutter eller noe. Fikk sett dem på rockefeller i 99 eller 2000. Stephen Malkmus hadde den tilbakelente indie-attituden, konserten var bra, men den ble vel ikke en voldsom opptur heller så vidt jeg husker. Omtrent den samme følelsen jeg fikk etter å ha sett teenage fanclub i oslo på omtrent samme tid.
  Men Pavement er et herlig band, Gold Sounds er vel en opplagt favorittlåt, men også stereo og shady lane kommer høyt på lista mi. Cut your hair var også bra og morsom med en litt corny musikkvideo.

 11. toga sier:

  jeg må kjøre på med denne lista

  1. Wowee Zowee
  2. Brighten The Corners
  3. Crooked Rain, Crooked Rain
  4. Slanted & Enchanted
  5. Terror Twilight

  utrolig digg å vite at jeg endelig skal få sett bandet i sommer

 12. @Øyvind, lurer på om jeg var på samme konserten som deg der. I såfall tror jeg det var dagen før cupfinalen, og noen kastet et Rosenborg-skjerf på scenen. Hvorpå Malkmus repliserte «I cheer on the other team».

  @Toga Wowee Zowee, altså.. Hm, jeg må vel sette meg ned med den igjen. «Kennel District» og «Grave Architecture» er jo et par gode numre.

 13. toga sier:

  alle som holder med ett annet lag enn RBK får min respekt
  Cheer on to Malkmus

 14. Nils sier:

  Helt klart Brighten The Corners

Legg igjen en kommentar