På ferie med Vampire Weekend

Parykker, hippe solbriller, damer i bikini og Marie Antoinettes drømmeferie. Se den nye videoen til Vampire Weekend.  Brooklyn-bandet Vampire Weekend er tilbake med nok en stilig musikkvideo. Tidligere i år fikk de med seg Jake Gyllenhaal, Joe Jonas og RZA fra Wu-Tang Clan på videoen til «Giving Up The Gun». Nå har de laget video til den […]

Skrevet av:
Publisert 16:14 27 mai, 2010

Vampire Weekend på ferie
Parykker, hippe solbriller, damer i bikini og Marie Antoinettes drømmeferie. Se den nye videoen til Vampire Weekend.

 Brooklyn-bandet Vampire Weekend er tilbake med nok en stilig musikkvideo. Tidligere i år fikk de med seg Jake Gyllenhaal, Joe Jonas og RZA fra Wu-Tang Clan på videoen til «Giving Up The Gun». Nå har de laget video til den strålende låten Holiday.

Videoen bugner over av farger, humor og hippe menn med Ray Bans. Brooklyn-gutta ser for anledningen ut som om de kommer rett fra en Marie Antoinette-fest på 1700-tallet. De spiser til og med kake. Mye kake!  Med stilige kostymer og trendy solbriller kjører de rundt i en cabriolet og fester hardt med blonde jenter i bikini. Det hele ender i en urettferdig slåsskamp med en surfer.

Med sine lystige popmelodier høstet Vampire Weekend strålende kritikk da de i januar i år ga ut andreplaten Contra. Den suste forøvrig rett inn på førsteplass på Billboard uken den ble sluppet i USA. Les hva Lydverkets anmelder synes om Contra.

I sommer kan du blant annet se bandet på Hovefestivalen.

Tags: , , ,

Del "På ferie med Vampire Weekend"
 

1 kommentar på “På ferie med Vampire Weekend”

  1. Vampire weekend gutt... sier:

    Vampire weekend har så sinnsykt bra og unik musikk. Det første albumet er det beste, men contra er også dritbra. holiday, run og diplomat’s son er de beste sangene =)

Legg igjen en kommentar