På do med Martha

Martha Wainwright stakk like godt på do da vi ba om en miniopptreden for de som ikke får med seg den utsolgte John Dee-konserten hennes i morgen. Inne på rockebula Elm Street i Oslo fant hun den beste romklangen nettopp inne på pissoaret. Det er kanskje ikke det sprøeste som har skjedd på Elm Streets […]

Skrevet av:
Publisert 11:31 14 mai, 2008

Martha Wainwright stakk like godt på do da vi ba om en miniopptreden for de som ikke får med seg den utsolgte John Dee-konserten hennes i morgen.

Inne på rockebula Elm Street i Oslo fant hun den beste romklangen nettopp inne på pissoaret. Det er kanskje ikke det sprøeste som har skjedd på Elm Streets mørke rom, men helt klart noe av det vakreste.

Martha slapp denne uken andrealbumet I Know You’re Married, But I Got Feelings Too, og er altså tilbake i Oslo i morgen for å spille konsert. Vi satser på at hun foretrekker scenekanten fremfor toalettet der.

Mer Martha: Sjekk Lydverkets radiointervju og to eksklusive, akustiske låter fra det nye albumet.

Tags: , ,

Del "På do med Martha"
 

1 kommentar på “På do med Martha”

  1. [...] Freestyle Årets beste rapalbum? Martha Wainwright – All Your Clothes (live for Lydverket) Lydverket på do med Martha Ulf Lundell – Är vi lyckliga [...]

Legg igjen en kommentar