P3Sessions rett rundt hjørnet

På onsdag stiller Donkeyboy og Thom Hell til en P3Sessions som garantert blir av det minneverdige slaget. Vi varmer opp med litt mimring fra gode gamle P3Sessions med noen av landets største artister. P3Sessions er P3s mest intime konsertserie noensinne. Hvor det er publikum selv som stiller sine spørsmål til bandene,  og får oppleve artistene […]

Skrevet av:
Publisert 9:15 14 desember, 2009

donkeyboy-572x3211

På onsdag stiller Donkeyboy og Thom Hell til en P3Sessions som garantert blir av det minneverdige slaget. Vi varmer opp med litt mimring fra gode gamle P3Sessions med noen av landets største artister.

P3Sessions er P3s mest intime konsertserie noensinne. Hvor det er publikum selv som stiller sine spørsmål til bandene,  og får oppleve artistene på nært hold. Svært nært. Ikke en svetteperle glir ned usett og på første rad kan du nærmest ta på artistene som spiller. (Det må man jo så klart ikke gjøre.)

Det ble visst jul i fjor også. Og i den anledning inviterte P3 til julesession med Marit Larsen og gutta fra Radioresepsjonen:

Vil du sende inn spørsmål til Thom Hell eller Donkeyboy som spiller på onsdag, så gjør du det her. Det var mange som hadde sendt inn spørsmål når vi hadde Håkan Hellstrøm på besøk, men noen dro på mer enn andre:

Intimt og hjemmekoselig var bare fornavnet når P3 inviterte til en session i Big Bangs studio hvor Øystein Greni tidligere har bodd:

Under P3Sessions på Mysen Videregående skole i februar i år beviste Karpe Diem nok en gang at de har en fantastisk kjemi med sitt publikum. Her kan du se dem fremføre «Stjerner» foran 900 skoleelever:

I oktober 2008 feiret P3-sessions 5-års jubileum med en rekke artister på scenen. Her kan du se to av låtene det spente publikummet på Ingierstrand fikk servert på festkvelden:

Våren 2008 sendte P3 en busslast med Kaizers-fans til København for å se sine store idoler i en legendarisk P3-session:

Om P3-Sessions er stas for artistene? Dumt spørsmål. Her kan du se Travis mimre om sin P3-session fra 2003:

Tags: , , , , , , , , , ,

Del "P3Sessions rett rundt hjørnet"
 

1 kommentar på “P3Sessions rett rundt hjørnet”

  1. [...] This post was mentioned on Twitter by NRK Lydverket, News about Kaizers. News about Kaizers said: Watch the video of Kaizers Orchestra performing Enden av november at Loppen in Copenhagen again: http://bit.ly/4XLSZW [...]

Legg igjen en kommentar