P3Sessions hele uka!

P3Sessions hele uka!

Vi serverer konserter med Robyn, John Olav Nilsen & Gjengen, Lars Vaular, Salem Al Fakir, Dum Dum Boys, Karpe Diem og Kråkesølv.

Skrevet av:
Publisert 14:13 26 juli, 2010

Du hører de beste liveøyeblikkene fra det siste årets intime konsertserie P3Sessions på Lydverket P3 kl 20, nemlig disse:

Mandag: Salem Al Fakir og John Olav Nilsen & Gjengen

To av Nordens sterkeste livenavn åpner like godt liveuka. Svensken Al Fakir fikk varmen i publikum i studio 4 på NRK Marienlyst tidlig i sommer da han i sedvanlig manér brukte hele rommet. John Olav Nilsen & Gjengen har du kanskje erfart live selv. Da vet du at de også leverte på hjemmebane i Bergen i dette opptaket fra september i fjor.

Tirsdag: Karpe Diem og Lars Vaular

Tre av landets heiteste hiphop-artister stod på scenen på Spjelkavik VGS da de stakk av med seieren for å få konsert i skolegården sin tidlig i juni. Chirag, Magdi og Lars Vaular spalte heller ikke på kruttet under denne minneverdige SkoleSession.

Onsdag: Kråkesølv og Dum Dum Boys

To generasjoner norskspråklige band delte scene på P3Sessions i tradisjonsrike studio 19 på Marienlyst i februar i år. Få et gjenhør med livepremieren på nytt fra Kråkesølv og et – som vanlig – energisk Dum Dum Boys. Og akustisk!

Torsdag: Robyn

Et av historiens mest etterlengtede P3Sessions ble endelig til virkelighet i slutten av juni, da den svenske damen som har revitalisert både seg selv og popmusikk generelt de siste årene endelig ankom vårt intime, sortkledde studio. Nært inntil et hungrig publikum leverte Robyn krempop på rekke og rad. Bli med tilbake til den festen!

Tags: , , , , , , , , ,

Del "P3Sessions hele uka!"

Legg igjen en kommentar