P. Diddy vil kjøpe fotballklubb

Sean Combs vil følge i fotspora til Elton John og eie sitt eget fotballag. P. Diddy har bestemt seg for å legge inn et bud på den engelske klubben Crystal Palace. Og det er ikke småtteri forretningsmannen må grave fram av penger for å få kontrollen over klubben som ligger i bunnen av Championship, nivå […]

Skrevet av:
Publisert 9:36 19 mars, 2010

P Diddy har retta blikket mot Crystal Palace (montasje: Lydverket)

Sean Combs vil følge i fotspora til Elton John og eie sitt eget fotballag.

P. Diddy har bestemt seg for å legge inn et bud på den engelske klubben Crystal Palace. Og det er ikke småtteri forretningsmannen må grave fram av penger for å få kontrollen over klubben som ligger i bunnen av Championship, nivå to i det engelske ligasystemet. I følge Gigwise må Diddy ut med 360 millioner pund, eller godt over 3, 3 milliarder kroner for å få kontrollen over klubben som ble satt under administrasjon i januar på grunn av elendig økonomistyring.

P Diddy vurderte først å kjøpe Premier League-laget Portsmouth, som også sliter økonomisk, men valgte Crystal Palace fordi han likte navnet.

Men hvis P Diddy får tilslaget blir han likevel ikke første musiker som eier en engelsk klubb. I 1976 tok Elton John tok over favorittlaget sitt, Watford Football Club. Han var både direktør og styreformann og investerte såpass at klubben rykka opp tre divisjoner og vant FA-cupen. Elton John har fortsatt eierinteresser i klubben.

Tags: , ,

Del "P. Diddy vil kjøpe fotballklubb"
 

2 kommentarer på “P. Diddy vil kjøpe fotballklubb”

  1. oneil sier:

    fy faen diidy har penger ass all i can say its our time( every nation put your flags uppp today its a new dawn its a new day

  2. oneil sier:

    vis en svart man kan kjope club som crystal place som er er verdt 360 mil that make me smile

Legg igjen en kommentar