P Diddy og DJ Hell forener krefter

DJ Hell har fått med seg P Diddy på singelen «The DJ», som best kan beskrives som lyden av det nachspielet hvor han ene duden har munndiarè. For Diddy har nemlig noe på hjertet. I låten går han knallhardt ut mot puslete motherfuckings platesnurrere som nøyer seg med å spille låter som er redigert ned […]

Skrevet av:
Publisert 12:00 18 august, 2009

P Diddy

DJ Hell har fått med seg P Diddy på singelen «The DJ», som best kan beskrives som lyden av det nachspielet hvor han ene duden har munndiarè.

For Diddy har nemlig noe på hjertet. I låten går han knallhardt ut mot puslete motherfuckings platesnurrere som nøyer seg med å spille låter som er redigert ned til radiovennlige 4 minutter i stedet for de langt mer ekte 20-minuttersversjonene.

Den tyske elektrohelten DJ Hell og Diddy er gamle bekjente, og  «The DJ» er hentet fra førstnevntes kritikerrosete  langspiller Teufelswerk.

Singelen inneholder flere versjoner, så klart, hvorav den lengste remixen klokker inn på 28 minutter. Og den offisielle videoen? Den varer, selvsagt, i underkant av 4 minutter.

DJ Hell feat. P Diddy – «The DJ»

Sulten på mer? Her er drøye 8 minutter med Diddy og DJ Hell:

Tags: , , , ,

Del "P Diddy og DJ Hell forener krefter"

Legg igjen en kommentar