Oslo Live Festival er i gang, med kansellering

Justice steppet inn i går da Oslo Lives første artist måtte melde avbud på grunn av trafikk-kø i Belgia (!). 2ManyDJs var booket inn til å spille på Blå i går kveld som offisiell start på festivalen som så dagens lys i rekordfart. Den franske duoen er egentlig headlinere i dag på Kontraskjæret med sitt […]

Skrevet av:
Publisert 11:59 2 juli, 2008

justice2.jpgjustice1.jpg

Justice steppet inn i går da Oslo Lives første artist måtte melde avbud på grunn av trafikk-kø i Belgia (!).


2ManyDJs var booket inn til å spille på Blå i går kveld som offisiell start på festivalen som så dagens lys i rekordfart.
Den franske duoen er egentlig headlinere i dag på Kontraskjæret med sitt live set, men reddet altså kvelden i går da de steppet inn bak platespillerne for 2ManyDJs.

I tillegg til Justice, spiller Late of the Pier på Kontraskjæret i kveld. Svenske Dmiitry Fyodorov inntar Blå, mens klubbkonseptene Sunkissed og Ploink holder hus på Fabrikken.

Tags: , , , , , ,

Del "Oslo Live Festival er i gang, med kansellering"
 

2 kommentarer på “Oslo Live Festival er i gang, med kansellering”

  1. magne g. sier:

    reddet kvelden for arrangørenes del iallfall. jeg var på blå i går for å se (og anmelde) 2manydjs, og plankesettet til xavier de rosnay var ikke rare greiene. helt ålreit sett asså, men når du starter settet med richard strauss’ also sprach zarathustra så legger du lista høyt.

    litt for høyt til at et streit house/elektrosett på autopilot kan sies å redde kvelden til undertegnede iallfall. men for all del, det ble da fest :) og så skjønner jeg fyren godt, fikk noen gode grunker for et par timers arbeid.

    uansett: veldig synd at de belgiske brødrene satt fast i trafikken og ikke rakk flyet sitt. hadde sett fram til 2manydjs, uansett om de kanskje har passert middagshøyden.

    (hvis girl talk kansellerer øya nå, så blir jeg nødt å skyte meg ;)

  2. Takk for rapport. Reddet kvelden på papiret, kan vi vel si da..!

Legg igjen en kommentar