Oscarvinnere til Oslo og Bergen

Det er mer å rope hurra for i mai enn en skarve nasjonaldag. Den lange lista av hiphopstorheter som vil spille i Norge ser ikke ut til å avta, og siste jubelbooking er Memphisgruppa Three 6 Maffia melder Stress.no. Gruppa, som fikk sitt store internasjonale gjennombrudd etter at de vant en Oscar for låten «It’s Hard […]

Skrevet av:
Publisert 10:44 15 april, 2008

Three 6 Mafia til Oslo og Bergen

Det er mer å rope hurra for i mai enn en skarve nasjonaldag. Den lange lista av hiphopstorheter som vil spille i Norge ser ikke ut til å avta, og siste jubelbooking er Memphisgruppa Three 6 Maffia melder Stress.no.

Gruppa, som fikk sitt store internasjonale gjennombrudd etter at de vant en Oscar for låten «It’s Hard Out There For A Pimp» fra soundtracket til filmen Hustle and Flow i 2006, spiller i Bergen (Rick’s) 23. mai og i Oslo (Rå) dagen etter. I følge Three 6 Mafias hjemmeside kommer nytt album Last 2 Walk 24. juni.

Tidligere har Busta Rhymes og Ghostface Killah meldt sin ankomst til Oslo. De spiller på Fresh Fest på sentrum Scene 16. mai.  Mens Dipset gjester samme konsertsted allerede 25. april.

Tags: , , , , ,

Del "Oscarvinnere til Oslo og Bergen"

Legg igjen en kommentar