Og nå: vampyrer og rock

Klar for mer blodsuging? Iggy, Alice C og Moby spiller i ny vampyrkomedie. Etter TrueBlood- og Twilight-suksessene, slår Hollywood til med en hel film om et rockeband som blir vampyrer. Og rockestjernene er med. Som nettsida Videogum skriver: »hatten av til Hollywood for å lage en vampyrfilm med virkelige vampyrer i,» og henviser til Iggy Pop og Alice Cooper. Alice […]

Skrevet av:
Publisert 11:19 15 mars, 2010

Klar for mer blodsuging? Iggy, Alice C og Moby spiller i ny vampyrkomedie.


Etter TrueBlood- og Twilight-suksessene, slår Hollywood til med en hel film om et rockeband som blir vampyrer. Og rockestjernene er med.

Som nettsida Videogum skriver: »hatten av til Hollywood for å lage en vampyrfilm med virkelige vampyrer i,» og henviser til Iggy Pop og Alice Cooper.

Alice Cooper, Malcolm McDowell, Jessica Pare, Iggy Pop, Moby og gammelpønker Henry Rollins spiller i Suck (regissør: Rob Stefaniuk), som du ser reklamefilm for over.

Smart? Vil vi ha mer? Udødelige? Sikkert er det at koblinga musikk + blodsuging kan lønne seg, se bare på suksessen indierockerne i Death Cab For Cutie har hatt som lydsporet til Twilight: New Moon.

Tags: , , , , ,

Del "Og nå: vampyrer og rock"

Legg igjen en kommentar