Jay-Z ønsker seg president Barack Obama på plakaten under en kommende festival han er kurator for. Foto: NTB Scanpix / AFP Photo / AP Photo.

Jay-Z ønsker seg president Barack Obama på plakaten under en kommende festival han er kurator for. Foto: NTB Scanpix / AFP Photo / AP Photo.

Obama på plakaten?

Klarer Jay-Z å overtale president Barack Obama til å opptre på festivalen hans?

Skrevet av:
Publisert 9:49 15 mai, 2012

Jay-Z er med sin status i musikkens verden blitt bedt om å være kurator for festivalen Made In America, i Philadelphia i september. Han skal selvsagt også sjøl være headliner på festivalen en av dagene, men er blitt bedt om å være med på å finne ut hvilke andre artister som skal spille. Festivalen skal ha 30 navn på plakaten over to dager fra 1. til 2. september.

Barack Obama på talerstolen. Foto: NTB Scanpix / Haraz N. Ghanbari, AP Photo.

Barack Obama er kjent for å være en habil sanger, og har blant annet tidligere sunget fra talerstolen. Foto: NTB Scanpix / Haraz N. Ghanbari, AP Photo.

Det er en kjent sak at den sittende presidenten har en høy stjerne blant mange musikere og at de var en medvirkende årsak til at han vant valget i 2008. Noe han trolig også satser på å gjenta seinere i år.

Rapstjernen Jay-Z har kontakter «in higher places» og forteller til Rolling Stone at han absolutt skal spørre president Barack Obama om å opptre.

Presidenten som har rapperen på sin egen iPod, og er kjent for sjøl å være litt av en crooner, vil trolig ikke stille opp på noe sånt. Jay-Z vil likevel ikke la være å spørre.

- Jeg skal ringe ham og spørre om han opptre. Kanskje han vil gjøre sin versjon av noe med Al Green – men jeg tviler på det. Jeg tror vi er langt inne i valgkampen da. Da vil han være så langt inne i sitt arbeid med å redde verden at han trolig ikke vil ha tid, men jeg skal absolutt spørre ham, sier Jay-Z til Rolling Stone.

Les også: Presidentkandidat bruker Jay-Z og Kanye

Den nybakte faren tror også at kona, og moren til hans barn – Beyonce, vil ha tid til å bli med på festival i september.

- Jeg forsøkte å legge det så langt fram i tid at hun skulle ha plass i kalenderen, så forhåpentligvis får vi til det, sier han videre.

Tags: , ,

Del "Obama på plakaten?"
 

1 kommentar på “Obama på plakaten?”

  1. [...] Les: Klarer Jay-Z å overtale president Barack Obama til å opptre på festivalen hans? [...]

Legg igjen en kommentar