- Obama kommer til å bli drept

Akon håper på det beste og frykter det verste hvis Barack Obama vinner demokratenes nominasjon og seirer i presidentvalget i USA.Som mange av sine amerikanske artistkollegaer er Akon høyst engasjert når temaet om Clinton vs. Obama kom opp under et intervju med Lydverket. Og selv om Akon er tilhenger av Obamas budskap, så er han […]

Skrevet av:
Publisert 20:23 23 februar, 2008

Akon håper på det beste og frykter det verste hvis Barack Obama vinner demokratenes nominasjon og seirer i presidentvalget i USA.Som mange av sine amerikanske artistkollegaer er Akon høyst engasjert når temaet om Clinton vs. Obama kom opp under et intervju med Lydverket. Og selv om Akon er tilhenger av Obamas budskap, så er han redd for hva motstanderne kan komme til å gjøre.- Hvis Obama vinner, så er det slutten på verden som vi kjenner den, sier hiphopstjernen som var på en snarvisitt i Oslo lørdag for å opptre under årets Arctic Challenge-arrangement i Holmenkollen. - Han kommer ikke til å vare to måneder en gang, de kommer til å drepe han i et attentat, sier artisten, uten å utdype hvem ”de” er. Men Akon er ikke den eneste med konspirasjonteorier. Flere amerikanske og internasjonale aviser og nettsteder har skrevet om temaet, og forrige måned økte Obama-campen sikkerheten rundt politikeren som leder an i kampen for å bli demokratenes presidentkandidat.Akon er for tiden aktuell med nyversjonen av Michael Jacksons ”Wanna Be Startin’ Something” som er laget i forbindelse med 25-årsutgaven av popklassikeren ”Thriller”.

Tags: ,

Del "- Obama kommer til å bli drept"
 

12 kommentarer på “- Obama kommer til å bli drept”

 1. Brent sier:

  KANSKJE! De kommer KANSKJE til å drepe han.. han kommer KANSKJE ikke til å vare i 2 måneder….

 2. Bendik Teigene sier:

  Tåpelig overskrift også.. tåpelig å gi han oppmerksomhet i det hele tatt

 3. Jo sier:

  Bendik er en surpump. Hva er det du prater om egentlig?

 4. killah sier:

  for noe tull hvorfor skulle han blitt drept,, akon og 50 cent sier bare det de klare ikke å forklare en gang hvorfor han skal bli drept… for dårlig rett og slett

  håper obama vinner

 5. Zeb sier:

  Kanskje bare et tegn på at de er noen real motherfuckers, Akon og Fiddy? I ghettoen sier man jo ikke «jeg synes du kanskje bør tre av, min venn». Man skyter dem i stedet.

 6. Jan A sier:

  En musiker som uttaler seg om en mulig amerikansk presidentkandidat og får kommentar fra noen norske lesere av dagbladets nettutgave. Av en her blir han kalt idiot og «bare brenn»…..

  Mulig USA ikke er moden for det Obama står for og ønsker, det er utvilsomt sterke politiske krefter og konservative tradisjoner som ikke er lett å bryte i det landet. Tror det er få nordmenn som egentlig forstår og har insikt i hvordan USA’s politiske miljøer fungerer i praksis.

  Jeg vil ikke henge meg på alle konspirasjonsteorier, men at Obama må være «forsiktig» er det liten tvil om.

  Synes forøvrig det er unødvendig at enkelte skal få lov å publisere sine «idioti» og «bare brenn» uttrykk her.

 7. Kim Erlandsen sier:

  Jeg er helt enig med Jan A – så derfor har jeg slettet endel kommentarer.

  Skjerpings.

 8. Chomsky sier:

  Er dere helt historieløse eller?
  Ingen som husker JFK. Prøvde å lage forrandringer han og, så åssen det gikk.
  Selvfølgelig vil sterke konservative krefter i USA sørge for at Obama blir drept, for å skylde på «terrosisme» og innføre enda flere restriksjoner og mer overvåkning av egen befolkning. Hvis han skulle bli valgt.

 9. Bendik Teigene sier:

  Episoden jeg siktet til var når Akon hentet en 15åring opp på scenen for så å kasta han ned.. For den som lurte på hva jeg «pratet om»

 10. Bendik Teigene sier:

  Vanskelig å ta den karen der seriøst

 11. Kim sier:

  Hvem skal vi skyte, folkens? Akon som svarer på spørsmål, eller Lydverket-redaksjonen som desperat forsøker å personifisere en sak med nyhetsverdi tilnærmet null på denne måten?

 12. Bendik Teigene sier:

  Lydverket for journalistikken, Akon for hans tilsynelatende totale mangel på moral. Men ikke skyte nei. Bare be de pent om å slutte å gi han oppmerksomhet

Legg igjen en kommentar