O panfløyte med din glede

Det har blitt sagt før, og vi sier det igjen: Indie er den nye mainstreamen. Nå kan du høre The White Stripes, The Gossip og Snow Patrol i panfløyteversjon. En «vakker» dag for et par år siden var det noen som fikk for seg at de skulle gå George Zamfir og Pan Pipe Moods i […]

Skrevet av:
Publisert 14:32 17 desember, 2009

panflc3b8yte

Det har blitt sagt før, og vi sier det igjen: Indie er den nye mainstreamen. Nå kan du høre The White Stripes, The Gossip og Snow Patrol i panfløyteversjon.

En «vakker» dag for et par år siden var det noen som fikk for seg at de skulle gå George Zamfir og Pan Pipe Moods i næringen, og utvide panfløytefranchisen til helt nye markeder. De kaller seg Never Mind The Pan Pipes, og stort mer er det ikke å finne ut om den gjengen.

Albumet Indie Pan Pipe Hits inneholder uforglemmelige versjoner av «When You Were Young» og «Standing In The Way Of Control» – og en hel del mer. Det mest fascinerende med framføringen er faktisk ikke panfløyta, men den skyhøye karaoke/X-faktor-faktoren på det nyinnspilte kompet…

Hvor «indie» det fullstendige utvalget er kan selvsagt diskuteres (og det er vel heller ikke så vanskelig å gjette seg til at det er noen briter som står bak), men her har du det i hvert fall. Du finner plata på Spotify.

The Killers – «When You Were Young»
The Gossip – «Standing In The Way Of Control»
The Fratellis – «Chelsesa Dagger»
The Cribs – «Men’s Needs»
The White Stripes – «Seven Nation Army»
Kaiser Chiefs – «Ruby»
Kate Nash – «Foundations»
Snow Patrol – «Chasing Cars»
Razorlight – «America»
The Pigeon Detectives – «Take Her Back»
The Automatic – «Monster»
The Kooks – «Naive»
Coldplay – «The Scientist»
Keane – «Everybody’s Changing»
The Twang – «Either Way»

Tags: , , , , , , ,

Del "O panfløyte med din glede"

Legg igjen en kommentar