Nyriking, eldre kvinne og tjuveri i kveld

deLillos blir avslørt i Melodibøffing og Riffrapping, stipendvinner Mathias Eick kommer på besøk og vi besøker Jenny Wilson. På Lydverket på P3 klokka 18: Blant de ti nominerte, var det jazzmusikeren Mathias Eick som stakk av med Bylarms StatoilHydro-stipend på 800 000 kroner på lørdag. Kanskje avslører han hva han skal bruke dem til når […]

Skrevet av:
Publisert 17:55 23 februar, 2009
Mathias Eick besøker Lydverket på P3 på mandag

Mathias Eick besøker Lydverket på P3 på mandag. Foto: myspace.com/mathiaseick

deLillos blir avslørt i Melodibøffing og Riffrapping, stipendvinner Mathias Eick kommer på besøk og vi besøker Jenny Wilson. På Lydverket på P3 klokka 18:

Blant de ti nominerte, var det jazzmusikeren Mathias Eick som stakk av med Bylarms StatoilHydro-stipend på 800 000 kroner på lørdag. Kanskje avslører han hva han skal bruke dem til når han avlegger visitt.

Hver uke avslører vi musikalske tyverier i serien Melodibøffing og Riffrapping. I forrige uke var det Lily Allen som fikk ris på baken. I kveld kikker vi nærmere på deLillos.

Siden Jenny Wilson solodebuterte i 2005, har hun rukket å føde barn og bli 33 år gammel. Og viktigst for oss, lage ny plate. Hun låter både eldre og mer organisk på sin nye Hardships. Lydverket besøkte Jenny i studioet hennes i Sverige for å få vite mer om hvorfor.

Bylarm er over for i år. Hør liveopptak når våre anmeldere Håkon Moslet og Marius Asp kommer og oppsummerer.

Tags: , , ,

Del "Nyriking, eldre kvinne og tjuveri i kveld"

Legg igjen en kommentar