Nye navn til Slottsfjell 09

  John Olav Nilsen & gjengen seiler opp til å bli et av de heiteste navnene for 2009. I dag sikret Loddefjordbandet seg en spillejobb på neste års Slottsfjellfestival.   Slottsfjellfestivalen slapp i dag fire andre navn til festivalen som går av stabelen 16. – 18. juli i Tønsberg. Thom Hell, The Wombats, She Said […]

Skrevet av:
Publisert 16:00 12 desember, 2008

John Olav Nilsen & gjengen bekreftet til Slottsfjell 09 

John Olav Nilsen & gjengen seiler opp til å bli et av de heiteste navnene for 2009. I dag sikret Loddefjordbandet seg en spillejobb på neste års Slottsfjellfestival.

 

Slottsfjellfestivalen slapp i dag fire andre navn til festivalen som går av stabelen 16. – 18. juli i Tønsberg. Thom Hell, The Wombats, She Said Destroy og 65daysofstatic har bekreftet sine respektive ankomster.

Fra før har festivalen annonsert at Turboneger, Katzenjammer, Skambankt, Frontier Ruckus, Peachcake, Dokkemand og Manatee Racket også kommer til Tønsberg.

For mer info, sjekk festivalens nyhetssider.

Tags: , , , , ,

Del "Nye navn til Slottsfjell 09"
 

4 kommentarer på “Nye navn til Slottsfjell 09”

 1. veslandsfanden sier:

  det er helt utrolig.. hør på den der låten til det bandet her.. de kan jo ikkje spille! hadde det ikkje vært for at det er skikkelig autentisk og til røttene å liksom være arbeiderklasse og synge på sitt eget språk hadde folk ledd av denne elendige musikken! hør sangen og tenk deg den på engelsk… UKM sier bare jeg.. stakkar stakkar norsk musikk hvis dette er det nye,

 2. Skrue McDuck sier:

  Planeten lydverket, og anmelderne, går i bane også til neste år. Filosofene ler seg skakke av dem, men Håkon Moslet har borret seg igjennom med lobotomi utstyret sitt, og da er det fint lite vi kan gjøre dessverre.
  Anmelderne sitter på kafè latte bar og texter Moslet om hvor flott han ser ut i de nye brillene sine. Den virkelige musikken går dem hus forbi.
  Latterlig at ingen av dem har gått i opposisjon mot nedleggelsen av HAL sin sendetid. Ikke en eneste en av dem har maktet å sie noe om dette, i HAL sin favør. Det sier alt om hvem de er, og hva de prioriterer. Gå hjem oig se på baby bildene av dere selv, og gråt i stillhet over hva dere ble, 25 år seinere:-(

  My Two Cents

 3. skrammel sier:

  ja hadde bare all norsk musikk vært på engelsk, med «gode» engelske tekster så hadde det nok vært best.
  Prøv for all del ikke noe nytt og la vær å skrive tekster på det språket man faktisk behersker.

  All honnør til unge musikere som skriver/synger på norsk.

 4. Larry sier:

  I utgangspunktet enig med skrammel,men dette er jo på ingen måte å prøve noe nytt. Sorry…det blir rett og slett for dårlig dette altså..

Legg igjen en kommentar