Her er Turbonegers nye vokalist, Tony Sylvester. Foto: Promo

Her er Turbonegers nye vokalist, Tony Sylvester. Foto: Promo

Ny vokalist i Turboneger

Britiske Tony Sylvester overtar mikrofonen etter Hank Von Helvete.

Skrevet av:
Publisert 14:54 16 juni, 2011

Hank Von Helvete, aka Hertis, har fått sin erstatter i det norske punkbandet Turboneger. Hertis fikk sparken/forsvant/sluttet fra Turboneger i fjor sommer, og nå er det engelske Tony Sylvester som overtar mikrofonen. Sylvester er kanskje et ukjent navn i Norge, men i den engelske undergrunnen er han kjent som vokalist i Dukes Of Nothing. Han har også vært president i Turbojugend London, og pressekontakt for bandet i UK.

Ifølge Thomas Seltzer, som sier at Helvete forsvant fra bandet “for å følge en karriere i skuespill, scientology og goth rock”, er Sylvester mannen til å ta Turboneger inn i fremtiden.

- Tony har en kraftfull, sjelfull stemme og en tilstedeværelse som vi alltid har sett etter i en vokalist. Vi er giret over å ha denne magiske gentlemannen, eller varsomme skurken, om bord, sier Seltzer, aka Happy Tom, til Kerrang! Magazine.

Sylvester gjør sin første konsert med Turboneger på Turbojugend World Days fansamling i Hamburg 15. juli.

- Jeg var ekstremt beæret over å bli oppringt og blåst overende over hvor raskt uttrykket kom på plass. Det blir annerledes, helt klart, for det er litt mer skitt i pipene mine, men som en langvarig fan forsikrer jeg Turbojugend om at arven er i trygge hender.

Slik hørtes Tony Sylvester ut i front av sitt tidligere band, Dukes Of Nothing:

Tags: , , , ,

Del "Ny vokalist i Turboneger"
 

18 kommentarer på “Ny vokalist i Turboneger”

 1. blir spennende! sier:

  mer trøkk i stemmen høres det ut som…:D

 2. Rock Forward sier:

  Høres fett ut :) :)

 3. mathias sier:

  jeg tror dette kan bli jæveli bra.

 4. Nordlending (Turbo-fan) sier:

  Det blir rart med et Turboneger uten Hank. Skjønner ikke hvorfor de heller ikke startet et nytt band. Men for all del, fet røst på denne karen!

 5. Gabba Gabba Hey sier:

  Kan sikkert bli bra, men da blir det som med AC/DC – hva er best gammel eller ny?

 6. Tor Medalen sier:

  Det blir som da Asa skulle erstatte jahn Teigen. Det er kvalitetsmessig ok, men ellers umulig

 7. lars sier:

  skeptisk, blir vel som metallica uten cliff burton, greit nok, men not the real deal..

 8. Jørgen sier:

  Husby har strengt tatt alltid vore det svakaste elementet i Turbonegro. Han har sjølvsagt hatt scenetekke og karisma, men har ikkje vore ein viktigare del av det musikalske uttrykket enn t.d. Bengt Calmeyer og Rune Grønn. Og kven veit, kanskje dei t.o.m. begynner å lage bra plater igjen?

 9. Turbojugend Rinnan sier:

  Blir vel som Turboneger uten Harald Fossberg….

 10. Knark Kent sier:

  Turbo uten Hank er jeg i utgangspunktet jævla skeptisk til. Men hvis Seltzer lager musikk som på de første skivene vil det kunne revitalisere bandet og overgangen blir enklere for Turbofansen å svelge. Har sikkert ikke vært lett for Seltzer dette her og det er nok 50-50 om dette vil slå an fordi live vil fansen høre de gamle låtene og uten Hank vil Turbo bli som et coverband. Historikken viser at fans er veldig konservative når det kommer til slikt som dette. Seltzer må derfor lage en KILLER skive teppebombet med hits for at han skal lykkes med dette.

 11. Marte Nilsen sier:

  Jeg liker ikke band som bytter vokalist og beholder band navnet. Skal liksom han synge Hank’s sanger? Nei, noen andre enn meg får kose seg med dette. Det finnes bare en vokalist i Turboneger, og han heter Hans.

  • C_Alexander sier:

   Du vet at Hank ikke var bandets første vokalist?

   • Mr_T sier:

    hehe den var kjapp! syns vokalen høres bra ut! og ja, kanskje de faktisk trår til med noe skikkelig bra noe for å kompensere tapet av hertis.. hvis euroboy legger litt ekstra godvilje og strengemagi til også..

 12. Mr. Penis sier:

  Hank var alltid det svake leddet i Turbo. Musikalsk sett er han selvsagt veldig lett å erstatte, men han kompenserte for den dårlige vokalen med sjarm og scenetekke. Det blir det nok vanskeligere å erstatte.

  Personlig er jeg glad for at bandet fortsetter. Jeg syns den siste plata var den beste siden comebacket og håper de fortsetter i den retningen. Jeg er også glad for at de byttet vokalist, både fordi Hank rett og slett ikke var særlig flink og fordi jeg syns han har fremstått som mer og mer uspiselig de siste par årene.

 13. Sivert Moe sier:

  Dette blir så bra!!!!! Stor D&N-fan, og Tony Sylvester kommer til å gjøre en helt sinnsykt god jobb. Har hatt gleden av å ha oppleved D&N to ganger tidligere, og det var heelt ubeskrivelig. Den perfekte frontmannen!

 14. tissefant sier:

  He he detta flopper og det ser vi i lang vei, turbo er død og det er jævlig leit.

  • Kim Klev sier:

   Kan ikke forstå dette. Alle de feteste folka (inkludert de som alltid har skrevet musikken) er igjen, og i tillegg kommer en ekstremt heit fyr fra de britiske øyer. Spør du meg: JACKPOT. En feit en.

 15. Niel sier:

  Jepp, Hertis var bandets svakeste medlem, og heller ikke originalvokalist. Selv om Ass Cobra er favorittplaten, ville et eventuelt tap av Seltzer og Schreiner vært mye tyngre.

  Har fulgt Turbo siden 90-tallet, og må innrømme at Hertis ga comebacket en flau bismak. Retox viste derimot en god utvikling, og dersom linjen derfra videreføres kan Sylvester passe perfekt.

Legg igjen en kommentar