Spill video

Ny QOTSA-plate neste år

I et eksklusivt møte med Lydverket forteller frontmann Josh Homme at det trolig kommer ny Queens of the Stone Age-plate neste sommer.

Skrevet av:
Publisert 9:00 15 oktober, 2010

Tre år har gått siden sist vi hørte noe nytt fra Queens of the Stone Age. Den tiden har vokalist Josh Homme blant annet brukt på de andre bandene sine Eagles of Death Metal og Them Crooked Vultures. Men han har også brukt tid på remastra reutgivelser av de to første Queens-platene Queens of the Stone Age og Rated R.

- Når jeg gikk gjennom det gamle materialet, var det veldig fint, for jeg husker deler av den perioden veldig godt, samtidig som andre deler er helt borte. Men jeg elsker å høre på de platene, for jeg vet at jeg 100% til stede den gang», forteller Homme.

Men Josh Homme kan også avsløre at han snart skal i gang med nytt Queens of the Stone-materiale:

- Vi skal dra ut til Joshua Tree og bare leve sammen i to måneder, uten å spille inn noe. Bare for å bygge opp den trangen til å spille inn. Tanken er at vi skal spille inn platen live i studio, og vi satser på at den kommer ut før neste sommer.

Tags: , , , , ,

Del "Ny QOTSA-plate neste år"
 

4 kommentarer på “Ny QOTSA-plate neste år”

  1. cwinship sier:

    Can’t wait!! Love you, Josh xoxoxo

  2. D sier:

    Yeah… right.

  3. [...] Apropos Josh Homme: Lydverket kunne førre månad gleda Queens of the Stone Age-fans med at ei ny plate skal vera innan… [...]

Legg igjen en kommentar