http://www.nrk.no/lydverket/wp-content/uploads/2012/01/first-aid-kit.jpg

http://www.nrk.no/lydverket/wp-content/uploads/2012/01/first-aid-kit.jpg

Ny video fra First Aid Kit

First Aid Kit er klare med albumet The Lion`s Roar. Den nyeste singelen er en hyllest til country-legendene Gram Parsons, June Carter, Johnny Cash og Emmylou Harris.

Skrevet av:
Publisert 13:15 9 januar, 2012

Se den siste musikkvideoen til de svenske søstrene Klara og Johanna Söderberg i First Aid Kit. På den nye singelen hyller de country-legendene Gram Parsons, June Carter, Johnny Cash og Emmylou Harris med sangen som har fått navnet til sistnevnte, nemlig «Emmylou». Musikkvideoen er regissert av Maximilla Lukacs, som tidligere blandt annet har laget videoen til «Love Has Left The Room» av A Camp.

First Aid Kit – Emmylou

Bandet fikk sitt gjennombrudd i 2008 etter at de la ut en video på YouTube der de covrer «Tiger Mountain Peasant Song» av the Fleet Foxes. Den ble raskt lagt merke til og førte til at jentene, som den gang var 18 og 21 år, fikk opptre med idolene sine på en konsert i Nederland. Det har blitt mange konserter etter den tid for duoen. På slutten av fjoråret besøkte de Japan, og nå starter en omfattende turne i Europa, USA og Australia.

First Aid Kit – Tiger Mountain Peasant Song (Fleet Foxes cover)

I høst slapp de musikkvideoen til tittelsporet på andreplata The Lion`s Roar. Den ble svært godt mottatt og det er gledelig at de følger opp i samme stil som debutalbumet The Big Black & The Blue fra 2010. Albumet ble spilt inn i Omaha, Nebraska med produsent Mike Mogis, kjent fra Bright Eyes. First Aid Kit gir nettopp Bright Eyes æren for at de i det tatt begynte å lage sin egen musikk. Samarbeidet har resultert i ti spor som i følge dem selv skal være både interessante og overraskende. The Lion`s Roar kommer ut 24. januar.

9. februar kan du se søstrene på Kvarteret i Bergen og 10. februar spiller de opp på Blå i Oslo.

First Aid Kit – The Lion`s Roar

Tags: , , , , ,

Del "Ny video fra First Aid Kit"
 

1 kommentar på “Ny video fra First Aid Kit”

  1. Tom Evensen sier:

    Supre låter. Dyktige jenter dette her. Vi kommer nok til å høre mer fra dem. Nå har jeg fått en favoritt-artist til – First Aid Kit!

Legg igjen en kommentar