Ny LCD Soundsystem-plate

Diskopønk-pioneren James Murphy blogger om den kommende plata si. – Møkkadagene liggende på gulvet, fastkjørt i mitt eget hode, er redusert til kun en time her og der, skriver James Murphy oppløftet om arbeidet med sin nye plate. Med sitt LCD Soundsystem definerte han lyden av dansende føtter – og koblinga  pønkrock + disco – […]

Skrevet av:
Publisert 14:57 4 juni, 2009

James Murphy på scena - snart også på plate igjen (foto: DFA)

Diskopønk-pioneren James Murphy blogger om den kommende plata si.

- Møkkadagene liggende på gulvet, fastkjørt i mitt eget hode, er redusert til kun en time her og der, skriver James Murphy oppløftet om arbeidet med sin nye plate. Med sitt LCD Soundsystem definerte han lyden av dansende føtter – og koblinga  pønkrock + disco – på tidlig 00-tall. Nå lager James Murphy ny plate, og skriver i myspace-bloggen sin om tro og tvil på egen evne til å lage musikk.

Møkkadagene, som altså er over, har tidligere resultert i to anerkjente LCD-album. Og plateselskapet bak, musikkollektivet DFA har dessuten befesta seg med sine andre artister og gulvfyllere.

Murphy deler også fornøyelige observasjoner fra MTVs filmpisutdeling, med konklusjoner som at Jim Carrey skremmer ham, og at Will Ferrell er en fin fyr.

Tags: , , , ,

Del "Ny LCD Soundsystem-plate"
 

2 kommentarer på “Ny LCD Soundsystem-plate”

  1. Einar sier:

    Ai ai ai! Hjerte gleder seg!

  2. [...] LCD Soundsystems nye album. Mens vi ventet har Lydverket kunne rapportere fra James Murphys møkkadager på egen blogg, tatt dere med til artistens lekestue og delt førstesingelen Drunk Girls som [...]

Legg igjen en kommentar