The Wombats. Foto: Kim Erlandsen, NRK P3

The Wombats. Foto: Kim Erlandsen, NRK P3

Nytt fra The Wombats

JuleSessions-aktuelle The Wombats gir bort ny låt til fansen – helt gratis.

Skrevet av:
Publisert 15:47 7 november, 2010

16. desember spiller Madcom og The Wombats på P3s JuleSession på Sentrum Scene. Den sistnevnte, Liverpool-baserte trioen, der norske Tord Øverland-Knudsen spiller bass, følger opp suksessalbumet The Wombats Proudly Present: A Guide to Love, Loss & Desperation med et nytt og foreløpig utitulert andrealbum utpå nyåret, og allerede nå herjer singelen «Tokyo (Vampires & Wolves)» på P3s spillelister.

Les alt om JuleSessions med The Wombats og Madcon her!

- Selvfølgelig er det gøy at et band som Wombats har takket ja til å skape energisk julestemning under P3 JuleSessions, sier musikksjef i P3, Mats Borch Bugge.

Bugge mener bandet er utrolig bra live, og best av alt – de har lovet oss julemusikk.

- Både Madcon og Wombats står for en sceneenergi som få andre band klarer å skape, det trenger publikum midt oppe i all den feite julebordsmaten, sier musikksjefen.

Det er altså bare å holde av 16. desember, der du får sjansen til å oppleve Madcon, The Wombats og en drøss flere musikk- og humorinnslag mellom slagene på Sentrum Scene.

I mellomtiden lader vi opp med en flott ny smakebit på hvordan Wombats låter i 2010, «Jump Into The Fog» – en låt bandet gir bort gratis mot at du melder deg på nyhetsbrevet deres.

Tags: , , , , , , ,

Del "Nytt fra The Wombats"

Legg igjen en kommentar