120 Days. Foto: Ingrid Pop

120 Days. Foto: Ingrid Pop

Ny låt fra 120 Days!

Bandet bryter stillheten – Lydverket gir deg første smakebit fra deres kommende album.

Skrevet av:
Publisert 12:55 24 januar, 2011

Det har hersket en påfallende stillhet rundt 120 Days ganske lenge nå. Etter suksessen de opplevde i kjølvannet av sin første fullengder fra 2006, gikk bandet inn i en lengre, selvpålagt pause, og livstegn tok stort sett form av sideprosjektet og avvisning av rykter om oppløsning.

Nå, i starten av et nytt år, er det igjen liv i 120 Days-leiren. Med konserter på By:larm og Øya på plakaten, og en ny plate på vei til miksing, ser 2011 ut til å bli et travelt år for Ådne Meisfjord & co. Første smakebit på hva fansen har i vente er låta «Dale Disco» – en nesten ti minutter lang instrumental, nok til å stagge nysgjerrigheten en liten stund til.

Tittelen refererer til ungdomsdiskoteket bandmedlemmene i purung alder frekventerte hjemme i Kristiansund, men låta bærer heldigvis ikke plagsomt preg av Absolute Music 22. Hør selv og finn ut hva du syns!

Flere detaljer om albumet, samt releasedato, kommer i løpet av nær framtid. 120 Days spiller på By:larm 18. februar.

Tags: , , , ,

Del "Ny låt fra 120 Days!"
 

4 kommentarer på “Ny låt fra 120 Days!”

  1. [...] This post was mentioned on Twitter by NRK Lydverket, erle strøm and Ida Lyxzén, Musikkavdelinga, TFB. Musikkavdelinga, TFB said: Ny låt fra 120 Days! (via @Lydverket) http://bit.ly/eUBlz1 #musikktips [...]

  2. Ståle sier:

    Så gudsjammerlig kjedelig dette her var, da?

  3. kkkk sier:

    Grisefett, turat som fæen.

  4. Frikk sier:

    vel verdt den sinnsyke ventetiden!

Legg igjen en kommentar