Ny, hot Kylie-video!

En lettkledd Kylie på et berg av halvnakne mennesker, og en flyvende hvit elefant. Se Kylie Minogues nye musikkvideo her! 2. juli slipper Kylie Minogue sin nye plate Aphrodite, og nå har ho sluppet videoen til første singel «All the lovers». Videoen er laget av Joseph Kahn, som tidligere har stått bak videoen til «Womanizer» […]

Skrevet av:
Publisert 12:03 1 juni, 2010

Kylie Minogue (Foto: promo)

En lettkledd Kylie på et berg av halvnakne mennesker, og en flyvende hvit elefant. Se Kylie Minogues nye musikkvideo her!

2. juli slipper Kylie Minogue sin nye plate Aphrodite, og nå har ho sluppet videoen til første singel «All the lovers». Videoen er laget av Joseph Kahn, som tidligere har stått bak videoen til «Womanizer» med Britney Spears og «Knights of Cydonia» med Muse.

Kort oppsummert, er handlingen i «All the lovers» satt i et storbymiljø, der alle menneskene plutselig blir kåte og tar av seg klærne og kysser. Så stimler de sammen rundt en ikke fullt så lettkledd Kylie Minogue, og løfter henne opp. Så flyr en oppblåsbar hvit elefant mellom skyskraperne, mens flere og flere strømmer til for å løfte Kylie. En hvit hest løper i sakte film gjennom gatene mellom klinende par. Kylie løftes høyere mot himmelen. Menn og kvinner kysser. Menn og menn kysser. (Ingen tykke eller hårete kysser…) Spoileralarm! Videoen slutter med at Kylie slipper en hvit due.

Synd at låten ikke er bedre.

Her er videoen:

All The Lovers from Muzic Junkie on Vimeo.

Tags: , ,

Del "Ny, hot Kylie-video!"
 

1 kommentar på “Ny, hot Kylie-video!”

  1. Martin sier:

    Synes både video og låt var finfin jeg. Godt å se at Kylie er Kylie, når Aguilera prøver å være Gaga, Gaga prøver å være Madonna og Madonna prøver å være Kylie.

Legg igjen en kommentar