Ny Guns N’ Roses-låt får TV-spill-debut

«Schackler’s Revenge» var en av låtene som tydeligvis ikke lekket på nettet fra Chinese Democracy-albumet til Guns N’ Roses. Istedet får låta sin verdensdebut i Rock Band II. Ifølge en forholdsvis oppdatert, dog anonym kilde i New York Times har dermed spillprodusenten EA sikret seg litt av et scoop før lanseringen av oppfølgeren til det […]

Skrevet av:
Publisert 15:14 15 juli, 2008

guns_n_roses.jpg

«Schackler’s Revenge» var en av låtene som tydeligvis ikke lekket på nettet fra Chinese Democracy-albumet til Guns N’ Roses. Istedet får låta sin verdensdebut i Rock Band II.
Ifølge en forholdsvis oppdatert, dog anonym kilde i New York Times har dermed spillprodusenten EA sikret seg litt av et scoop før lanseringen av oppfølgeren til det omtalte Rock Band-spillet. I tillegg til den nye Guns N’ Roses-låta skal låter av Nirvana, Bob Dylan, The Yeah Yeah Yeahs, The Clash og The Ramones være bekreftet til spillet.

Rock Band er ennå ikke utgitt i Norge, så for norske fans er det kanskje litt tildlig å gå av skaftet, selvom det ryktes at spillet snart skal distribueres også her på bjerget.

Tags: , , , , , , , , ,

Del "Ny Guns N’ Roses-låt får TV-spill-debut"

Legg igjen en kommentar