Norsk designer med draget på popstjernene

Marina And The Diamonds digger Fam Irvolls kreasjoner

Skrevet av:
Publisert 11:07 25 januar, 2010

Fra Lady Gaga til Marina: Den norske designeren Fam Irvoll får stadig flere popartister som fans. Nå skal hun samarbeide med stjerneskuddet Marina and the Diamonds.

- Jeg er veldig inspirert av Fam Irvoll, she’s just very bright! Hun har designet jordbærgenseren min. Hun er norsk, ja? Det sier Marina Diamandis, i Marina and the Diamonds, et av de heiteste musikknavnene for 2010. Marina skal snart møte den stigende norske designstjerna for å diskutere diamanter og sceneklær.

Diamanter og jordbær

- Jeg skal designe to-tre antrekk for Marina and the Diamond, som hun skal ha på seg når hun holder konserter. Hun har allerede en rosa kjole med en fugl på jeg har laget, men trenger diamanter påsydd, forteller Fam.
- Diamanter?
- Jeg tror det er på grunn av bandnavnet, ja. Alle antrekkene skal ha diamanter. Det blir gøy å se hvor crazy hun er. Det virker som hun er litt gal, og dét er bra!

Gaga, Mika, Samsaya og Fam
Lady Gaga har tidligere skrytt av Irvoll. Fam har også sett Lily Allen og Katy Perry bruke klærne sine – og Mika opptrer med hennes strikkede muffins over hele overkroppen i videoen til «We Are Golden».
I Norge kan du se blant andre se artisten Samsaya med Fam sine kaker på hodet.

Samsaya med en av Fams kakehårbøyler (foto: Kyrre Lien / Scanpix)

Marina D. hyller Fam og sier hun inspirerer henne på samme måte som pønk-legenden Vivienne Westwood (se video under).
- Hun er så oppfinnsom og fantasirik! sier Marina til Lydverket.
LV: – Alle de kule jentene i Norge liker Fam Irvold.
- Er det sant?
LV: Kanskje i England også?
- Det kommer, jeg vil starte en kampanje!
Sceneantrekkene Fam skal lage for Marina er det første virkelige samarbeidet med en utenlandsk artist.

– Hva er det med klærne dine som gjør at popstjernene vil ha dem, Fam?
- Jeg vet ikke, men trenden er jo at folk generelt har begynt å kle seg ganske crazy. Lady Gaga, for eksempel, da jeg hørte at hun likte klærne mine, måtte jeg google for å se om jeg hadde hørt noe av musikken. Mens nå er hun jo verdensstjerne. Jeg er ikke kjempefan av Gagas musikk men dama i seg sjøl er dritkul! Jo galere, jo bedre passer det, sier Fam.
- Også passer kanskje fargene og kakene og alle fruktene godt til pop?
- Ja, haha, det har du rett i.

Over ser du Marina Diamandis synge i jordbærgenseren som starta samarbeidet. For flere klær av Fam, og flere artister som digger henne, finner du blant bilder og presseklipp på famirvoll.com

Tags: , , , , , , ,

Del "Norsk designer med draget på popstjernene"

Legg igjen en kommentar