Norges nye hiphophåp heter LidoLido!

LidoLido kommer til å bli noe sinnsykt stort, skal vi tro Vinni fra Paperboys. I morgen spiller det 17 år gamle stortalentet på Lydverkets sending fra Internasjonalen. Sjansen er stor for at du ikke har hørt om 17 år gamle Peder Losnegård fra Frakkgjerd utenfor Haugesund før. Men du kommer definitivt til å høre om ham […]

Skrevet av:
Publisert 12:15 23 november, 2009

lidolido1

LidoLido kommer til å bli noe sinnsykt stort, skal vi tro Vinni fra Paperboys. I morgen spiller det 17 år gamle stortalentet på Lydverkets sending fra Internasjonalen.


Sjansen er stor for at du ikke har hørt om 17 år gamle Peder Losnegård fra Frakkgjerd utenfor Haugesund før. Men du kommer definitivt til å høre om ham under navnet LidoLido etter hvert.  I morgen entrer han scenen på Internasjonalen sammen med Chris Lee og DJ Final.

- LidoLido er virkelig flink og kommer defintivt til å bli noe sinnsykt stort, sier Vinni fra Paperboys, som har vært i studio med 17-åringen ved flere anledninger og  ikke utelukker et fremtidig samarbeid.

- Jeg har fått noen beats av han og sjansen er god for at jeg kommer til å bruke de i en låt, forteller Vinni.

Vinni er ikke den eneste som har blitt imponert av talentet. LidLido er nettopp plukket ut til å spille på By:Larm i Februar, og i sin aller første video til låta ”Go n be gone”, dukker i tillegg til Timbuktu og Onkl P også Chirag fra Karpe Diem opp i en gjesterolle.

- LidoLido har en velutvilket popnerve for å være så ung, og jeg kan nesten ikke vente med å se hva han blir til om et par år, forteller Chirag.

«Go n be gone» er den eneste offisielle utgivelsen han har bak seg, selv om buzzen startet med gatealbumet Fresh Breath som ble solgt utvalgte steder. Resultatet ble oppvarmingsjobber for  blant annet UGK-legenden Bun B, Paperboys og MadCon. Og nå altså en opptreden på Lydverket.

Vil du se LidoLido live på internasjonalen finner du all informasjon du trenger her.

Her kan du se LidoLidos første singel:

Og her kan du høre hvordan det gikk da han remixet Karpe Diem-låta ”Stjerner”:

Tags: , , , , , , , , , ,

Del "Norges nye hiphophåp heter LidoLido!"
 

6 kommentarer på “Norges nye hiphophåp heter LidoLido!”

 1. Lærern sier:

  Heia LidoLido! :)

 2. [...] tre-fire låter på flyet på vei over hit!, forteller LidoLido. Han er erklært som et av de største nye raptalentene i norsk musikk – og skal spille i Texas sammen med den like anerkjente DJ FINAL. – Vi hadde [...]

 3. Lars sier:

  helt grei, men ikke min greie ass, hør heller på noe underground hiphop vinnie paz, snowgoons, kmk, icp, tech nine, imortal teqnigue, snowgoons, sick jacken.. det er ekte hiphop.
  metal og er kult.

 4. s sier:

  vinnie paz er faen ikke noe mer ekte enn noen som helst andre.

 5. [...] de alltid briljante Cumshots, livesensasjonen Elephant9, DJ-wizkiden Final med Lydverket-favoritten LidoLido, gangsteren Jesse Jones, Montée med nye låter og mye annet digg. Det blir en hard uke, [...]

 6. [...] av tre deler, der den siste delen er tilegnet de nye up and coming-artistene i Norge, deriblant LidoLido og by:Larm-favorittene, [...]

Legg igjen en kommentar