FOTO: Steve Gullick, promo

FOTO: Steve Gullick, promo

Norge i ny Mogwai-video

Hør Mogwai sin nye låt «How To Be A Werewolf» som soundtrack til norsk natur.

Skrevet av:
Publisert 10:18 8 desember, 2010

Skotske Mogwai slipper ny plate til neste år. Den skal hete Hardcore Will Never Die, But You Will, og allerede nå har det dukket opp smakebiter på det flotte internettet.

Coverkunsten på platen er laget av en mann ved navn Antony Crook, som i det siste også har hatt hendene sine i et kortfilmprosjekt kalt Thirty Century Man. Der følger regissøren syklisten James Bowthorpe verden rundt, og da de var i Norge for å filme hadde Crook med seg demoer fra den nye Mogwai-platen. Han sier til nettsiden Nowness at han syns låten «How To Be A Werewolf» passet perfekt som soundtrack til det norske landskapet, og da Mogwai så filmen laget de en ny versjon av låten som nå kan nytes med bilder fra vårt flotte land.

Se resultatet:

Tags: , , , , , , ,

Del "Norge i ny Mogwai-video"
 

4 kommentarer på “Norge i ny Mogwai-video”

 1. Carl Gustav sier:

  Kult!
  Men, opptatt som dere er av utenlandsk postrock, burde ikke Lydverket også holde et lite øye med den norske postrockscena?

 2. Lisbeth Ueland sier:

  Mogwai er verdens beste band.

 3. Lisbeth Ueland sier:

  (Min personlig mening).

 4. [...] I kveldens Lydverket på P3 kan du nyte støyende gitarer i harmoni. Skottene i Mogwai spiller nemlig opp til konsert mellom 20 og 21. Bandet var nettopp en tur i Norge, da de spilte for et stappa fullt Rockefeller i Oslo i starten av april. Postrockveteranene som tidligere i år ga ut sitt sjuende album hadde ikke vært på besøk siden de spilte på Øyafestivalen i 2008, men har tydeligvis sett mot Norge i tida mellom de to konsertene. Videoen til låta “How To Be A Werewolf” er nemlig en kjøretur gjennom norsk natur. [...]

Legg igjen en kommentar