Norge er det nye Sverige

For en drøy måned siden fikk superlåta «If A Song Could Get Me You» sin egen video. En overtydelig sak som forklarer hver setning i låta med søte bilder. Ingen har noensinne tapt penger på å undervurdere sitt publikum, nå raser Marit Larsen mot toppen i tyskland. Mens A-ha holder andreplassen på de britiske albumlistene, har en […]

Skrevet av:
Publisert 12:00 6 august, 2009

For en drøy måned siden fikk superlåta «If A Song Could Get Me You» sin egen video. En overtydelig sak som forklarer hver setning i låta med søte bilder. Ingen har noensinne tapt penger på å undervurdere sitt publikum, nå raser Marit Larsen mot toppen i tyskland.

Mens A-ha holder andreplassen på de britiske albumlistene, har en av fjorårets aller beste låter, Marit Larsens «If A Song Could Get Me You» tatt plassen som den mest solgte låta hos tyske I-tunes. Vi eksporterer musikk folkens!

Det er ikke lett å lage musikkvideoer. Enten forteller man den samme historien to ganger, eller så forteller man to forskjellige historier på en gang. Larsen har valgt(?) den første varianten, med hell. Stjerneskuddet Donkeyboy har valgt den andre. Musikkvideoen til monsterhiten «Ambitions» er både ubehagelig, forvirrende og umusikalsk. Den er nominert til en pris ved Portable Film Festival.

 

Norske Reinert K. Olsen, bedre kjent som Ray Kay konkurrerer også, med videoen til Lady Gaga‘s Pokerface håper vi han klorer til seg en MTV Video Music Award. Det kan du lese mere om her.

Flagget til Topps!

Tags: , , , , , , , , , , ,

Del "Norge er det nye Sverige"
 

3 kommentarer på “Norge er det nye Sverige”

  1. Hvis man som artist sliter med å være overtydelige nok i videoene sine kan man jo bare skifte ut hele teksten:


  2. aslaugsen sier:

    deilig å le litt før lunch! Særlig av teksten på Bonnie Tyler-videoen

  3. Christian Scharning sier:

    Ble faktisk ganske glad av den Donkeyboy videoen. Fet ide, som passer perfekt til låta. Så for meg at de skulle stå på en strand med sol og vind i håret. Positivt overrasket.

Legg igjen en kommentar