Noen har stjålet fra Guns N’

Det britiske bandet Cast har blitt tatt litt for langt inn i Paradise City. Som alltid er Lydverket på jakt etter tjuver. Noen band lar seg inspirere, andre går så langt som å stjele. Og linja i mellom er utvilsomt tynn. Hver eneste mandag avslører vi en mulig tyv i vår radiosending. Denne gangen var […]

Skrevet av:
Publisert 10:46 16 mars, 2010

Melodibøffing

Det britiske bandet Cast har blitt tatt litt for langt inn i Paradise City.

Som alltid er Lydverket på jakt etter tjuver. Noen band lar seg inspirere, andre går så langt som å stjele. Og linja i mellom er utvilsomt tynn. Hver eneste mandag avslører vi en mulig tyv i vår radiosending. Denne gangen var det britene i Cast som fikk gjennomgå ( nei, ikke den norske rapperen). Vi sier ikke at ikke låta «Fine Time» er en glimrende sak. For det er den. Noen av oss liker den langt bedre enn låta den skal ha hentet en god del fra. Vi bare nevner at  store deler av låta minner faretruende mye om et svært kjent anthem og minner om at  hvis en først trenger inspirasjon, kanskje man skal unngå en av slagerne som er større en livet selv?

Her kan du selv høre tilfellet av melodibøffing og riffrapping:
Cast – «Fine Time»
cast

Guns N’ Roses – «Paradise City»
gunsn

Guns N’ vs Cast
gunsn vs cast

Og mens vi snakker om Guns N Roses – bandet skulle i utgangspunktet ha spilt i Brasil, søndag kveld.  Da scenen kollapset etter et regnvær av de sjeldne og skadet flere av sceneteknikerne bestemte bandet seg for å flytte gig’en. Ryktene løper om at de hadde konserten i går kveld, allerede, mens andre mumler om at den blir satt opp i kveld. I tillegg skulle Guns N Roses visstnok ha spilt på en klubb i Sao Paolo, men da de valgte å ikke spille klubb-konserten for rundt 150 svært pengesterke mennesker skal det ha brutt ut fullstendig kaos inne på klubben. «It was wild. There were fights everywhere, on the dance floor, in the bathrooms, outside the club. Crazy. I guess the free drinks didn’t help.», skal et vitne ha uttalt i ettertid.

Tags: , , , ,

Del "Noen har stjålet fra Guns N’"
 

1 kommentar på “Noen har stjålet fra Guns N’”

  1. [...] Noen har stjålet fra Guns N’ [...]

Legg igjen en kommentar