Noel Gallagher synger på gata

I en av sine første opptredener siden Oasis-bruddet trekker Noel Gallagher på gata som musikant, sammen med Snoop Dogg. Det er Adidas som har lokket Oasis-grunnleggeren ut i offentligheten igjen. Gallagher har ligget lavt  i terrenget (til en Gallagher å være) siden han forlot Oasis i august i fjor. Men nå stikker han hodet og […]

Skrevet av:
Publisert 12:18 19 mars, 2010

Noel Gallagher synger på gata for Adidas (Screenshot: adidas.com)

I en av sine første opptredener siden Oasis-bruddet trekker Noel Gallagher på gata som musikant, sammen med Snoop Dogg.

Det er Adidas som har lokket Oasis-grunnleggeren ut i offentligheten igjen. Gallagher har ligget lavt  i terrenget (til en Gallagher å være) siden han forlot Oasis i august i fjor. Men nå stikker han hodet og gitaren frem i en stjernespekket reklamefilm for Adidas.

Snoop Dogg, Ian Brown, supermodell Agyness Deyn og David Beckham har også roller i reklamen (saken fortsetter etter video):

[youtube yNOA3Veod8s]

Noel Gallagher er forøvrig kun dager unna sin første ordentlige opptreden post-Oasis. Han skal spille to veldedighetskonserter i London Royal Albert Hall 25. og 26. mars til inntekt for britiske Teenage Cancer Trust. Til amerikanske ESPN har Noel sagt at han kommer til å opptre med «all the golden oldies

Bror Liam Gallagher, som har tatt med seg Oasis-medlemmene Gem Archer og Andy Bell, skal etter sigende være albumklar i juli selv om nytt bandnavn lar vente på seg.

Tags: , , , , , , , ,

Del "Noel Gallagher synger på gata"

Legg igjen en kommentar