No worries, Chris Lee er tilbake

Greit, så blei det ingen spellemann på Chis Lee denne gangen. Men på etterfesten til Spellemannshowet kunne ein glad og fornøgd Chris fortelle at 2009 blir bra uten spellemannpris, for han kjem jo med ny plate. Og det er vel minst like bra fint ein liten statuett som samlar støv på peishyllla. Iallefall for fansen […]

Skrevet av:
Publisert 11:05 7 februar, 2009
Foto: Sebastian Ludvigsen/ Oslo Records

Foto: Sebastian Ludvigsen/ Oslo Records

Greit, så blei det ingen spellemann på Chis Lee denne gangen. Men på etterfesten til Spellemannshowet kunne ein glad og fornøgd Chris fortelle at 2009 blir bra uten spellemannpris, for han kjem jo med ny plate. Og det er vel minst like bra fint ein liten statuett som samlar støv på peishyllla. Iallefall for fansen som diggar han.

Kun eit år etter debutplata Worry No, er Kristoffer Lie klar med oppfølgaren Love Ghost. Den skumle andreplata skal etter planen i salg fra mai av, men første singel blir sluppet om ikkje meir enn nitten dagar. 26. februar altså. Chris Lee er kjent for ein stil der han blandar akustiske gitarar med rap og sang. Men på den nye plata, og på den nye låta “Monkey”, kan ein vel sei at han bevegar seg meir mot eit elektropop landskap. Og ironisk nok, så er første låta bildelagt til ein framtidsretta musikkvideo.

Nok prat, snurr film!

[youtube wcWE1IuyPqQ]

Tags: , , , , , , , , , ,

Del "No worries, Chris Lee er tilbake"

Legg igjen en kommentar