No Doubt i studio igjen

En liten fugl ved navn Gwen Stefani har twitret i internetts øre – No Doubt er på plass i studio. Med vokalist Gwen Stefani i spissen og sanger om eks-kjærester, kjælighetssorg og generell bitterhet herjet No Doubt mang et emosjonelt og akkurat passe sinna tenåringshjerte på slutten av nittitallet. Nå er det amerikanske rockebandet på […]

Skrevet av:
Publisert 17:05 20 mai, 2010

No Doubt (Foto: Promo)

En liten fugl ved navn Gwen Stefani har twitret i internetts øre – No Doubt er på plass i studio.

Med vokalist Gwen Stefani i spissen og sanger om eks-kjærester, kjælighetssorg og generell bitterhet herjet No Doubt mang et emosjonelt og akkurat passe sinna tenåringshjerte på slutten av nittitallet. Nå er det amerikanske rockebandet på vei tilbake.

I følge Twitter er bandet på plass i studio for å spille inn nytt materiale, med meldingen:
«The 4 of us are 2gethr in Hllywd today- 2 start recording the first batch of new ND songs.»,
samt to snapshots av noe som tilsynelatende er bandet samlet i studio. 

Det er tjuefire år siden No Doubt ble dannet, femten år siden de slo gjennom med Tragic Kingdom, og ni år siden 2000-tallets begynnelse og siste skive Rock Steady. Musikkmagasinet Rolling Stone har tidligere skrevet om Tony Kanal, Tom Dumont og Adrian Young som begynte prosessen med det nye albumet allerede da Gwen Stefani var gravid med sitt andre barn i 2008. Gwen Stefani fortalte i et intervju med samme magasin i februar at dette arbeidet stort sett var skisser og at det meste av det virkelige arbeidet med å jakte på de gode låtene begynte i år:
- Det spiller ingen rolle hvordan vi kommer oss dit, vi vil komme oss dit, vi kommer til å komme oss dit og vi har det moro på veien.

Vokalisten sa også til magsinet at hun og Tony Kanal har hentet inpirasjon fra åtti-tallslåter de tidligere elsket:
- Vi går tilbake og finner de gamle låtene man virkelig elsker og forsøker å finne ut av hvordan de laget dem. Vi hører bare på bra sanger og forsøker å utløse dette i den musikken vi lager selv.

For de som vil mimre tilbake til de tider da det ene århundret skulle bli et annet, kjører Lydverket like greit en No Doubt-kavalkade. Her får du fem varianter av Miss Stefani og fem låter du muligens elsket en gang, du også:

«I’m Just A Girl» (Tragic Kingdom, 1995):

«Don’t Speak» (Tragic Kingdom, 1996)

«Bathwater» (Return Of Saturn, 2000):

«Ex-Girlfriend» (Return Of Saturn, 2000):

«Underneath It All» (Rock Steady, 2001):

Tags: , , , , , ,

Del "No Doubt i studio igjen"
 

2 kommentarer på “No Doubt i studio igjen”

  1. YE sier:

    YE!!
    Utrolig bra, håper på mer av den tidlig stilen, ska-punk, eller noe freskt og nytt no. x-fingra!

  2. IngenTvil sier:

    JA! :D Flott dere skriver om No Doubt, jeg ELSKER No Doubt! Klarer nesten ikke å vente på det nye materialet <3 De er rett og slett best!

Legg igjen en kommentar