No Doubt gjør comeback. Foto: Scanpix/AP/Joan Leong

No Doubt gjør comeback. Foto: Scanpix/AP/Joan Leong

No Doubt gjør comeback

Bandet med Gwen Stefani i spissen slipper sitt første album på 11 år. Hør første smakebit her.

Skrevet av:
Publisert 11:27 9 mai, 2012
Albumcover: No Doubt - Tragic Kingdom (1995)

Albumcover: No Doubt – Tragic Kingdom (1995)

I september slipper No Doubt sitt første album siden Rock Steady fra 2001, som blir California-bandets sjette album siden de startet opp i 1986. Med låter som ”Don’t Speak” og ”Just a Girl” toppet bandet listene verden over i 1995, men greide aldri å komme seg helt opp på samme nivå etter dette.

I 2004 gikk derfor Gwen Stefani solo i stedet, og gjorde det skarpt med to albumutgivelser og låter som ”Hollaback Girl”, ”What You Waiting For?”, ”Rich Girl” med Eve og ”The Sweet Escape” med Akon.

Med Gwen Stefanis solosuksess friskt i minne prøvde No Doubt å gjøre comeback i 2008, men sleit voldsomt i studio, og bestemte seg i stedet for å dra ut på en slags greatest hits-turné. Nå ser det imidlertid ut som bandet har funnet tonen igjen, og kunne nylig annonsere at det nye albumet slippes 25. september. På No Doubts hjemmeside skriver bandet følgende:

- Godteri for ørene er på vei! Vi gleder oss enormt til å dele ny musikk med dere. Takk til alle som har støttet oss de siste 25 årene. Vi er veldig stolte av det nye albumet, og håper dere vil like det like mye som vi gjør.

Se No Doubt annonsere sitt nye album her

Frem mot plateslipp vil bandet legge ut små videoer med innblikk fra studioprosessen, og i går kom første smakebit ut. I første «webisode» ser vi Gwen Stefani, som nå er blitt 42 år, legge vokalsporet på låten ”Push & Shove”, som bandet gjør sammen med produsentene Major Lazer og den jamaicanske artisten Busy Signal.

Tags: , , ,

Del "No Doubt gjør comeback"
 

3 kommentarer på “No Doubt gjør comeback”

  1. Anonym sier:

    Når skal de finne en kur for bleikesyken Gwen har spredd?

  2. Jeeeeiyy ! Håper det blir meir som Return from Saturn !

Legg igjen en kommentar