No Age’s krise på Hawaii

LA-bandet No Age står bak et av årets hittil beste album, Nouns. Men vennskapet til duoen startet dramatisk og romantisk for lenge siden. Med brukne ben på en øde strand. Den melodiøse og støyende punkduoen No Age, består av kompisene Dean Spunt og Randy Randall. Og måten de ble venner på, er som en blanding […]

Skrevet av:
Publisert 10:48 21 august, 2008

Major Tom To Ground Control. No Age på Hawaii.

LA-bandet No Age står bak et av årets hittil beste album, Nouns. Men vennskapet til duoen startet dramatisk og romantisk for lenge siden. Med brukne ben på en øde strand.

Den melodiøse og støyende punkduoen No Age, består av kompisene Dean Spunt og Randy Randall. Og måten de ble venner på, er som en blanding av Bodyguard, Lost og Baywatch på en gang.

Moren til Randy har et hus på Hawaii, og i en periode hvor Dean hadde det litt tøft og kjipt i Los Angeles, fant Randy ut at Dean trengte en tur til Hawaii. (Dean er han tynne, småhyperaktive trommisen. Randy, den litt større gitaristen.)

I rollen som offeret: Dean. Om det var i gledesrus eller generell villskap er uvisst, men på en øde strand på Hawaii, klarer han altså å brekke beinet.

Also starring vår helt Randy, som bærer Dean i sikkerhet.

Hør No Age fortelle historien:
No Age på Hawaii

Hvis Randy er Jesus, hvem er da Gud?
Kevin Costner?

Tags: , , , , ,

Del "No Age’s krise på Hawaii"
 

1 kommentar på “No Age’s krise på Hawaii”

  1. […] Forresten – Lydverket intervjuet gutta i 2008 og du kan høre praten her. […]

Legg igjen en kommentar