Naturvennlig Björk

Den islandske artisten Björk er tydeligvis ikke Lydverket-seer. Bare et par uker etter at vi påsto at det å lage låter for å engasjere til miljøkamp er noe av det vanskeligste en artist kan gjøre, har Björk begått «Náttúra». Med Radioheads Thom Yorke på lag (dvs på kor) har Björk skrevet og produsert låten hvor […]

Skrevet av:
Publisert 13:28 7 november, 2008

Björk redder miljøet (foto:promo/Indie Distribution)

Den islandske artisten Björk er tydeligvis ikke Lydverket-seer. Bare et par uker etter at vi påsto at det å lage låter for å engasjere til miljøkamp er noe av det vanskeligste en artist kan gjøre, har Björk begått «Náttúra».

Med Radioheads Thom Yorke på lag (dvs på kor) har Björk skrevet og produsert låten hvor inntektene går til den islandske miljøkampanjen med samme navn. Låten kan kjøpes her.

- Det er viktigere nå enn noensinne å fokusere på at vi må respektere naturen, skriver Björk på miljøkampanjen Náttúra sine hjemmesider.

I Lydverket-reportasjen som så på hva som skal til for å  lage musikk som engasjerer var «ekspertenes» dom at miljøvern er et vanskelig tema fordi det ikke er én enkel instans som har skylden forverdens miljøproblemer.

Se saken om igjen:

Hva synes du? Får «Náttúra» deg til å ville kaste deg inn i miljøkampen?

Tags: , , ,

Del "Naturvennlig Björk"

Legg igjen en kommentar