«Når Michael Jackson dør, covrar vi Blackbird»

Tittelen over er ein setning frå Dandy Warhols låta » Welcome To The Monkey House». Og no er det jo slik, at Michael Jackson faktisk er død. Og det er jo viktig å holde gamle løfter. Wire is coming back again Elastica got sued by them When Michael Jackson dies We’re covering Blackbird And won’t […]

Skrevet av:
Publisert 9:00 11 juli, 2009
Foto: MySpace

Foto: MySpace

Tittelen over er ein setning frå Dandy Warhols låta » Welcome To The Monkey House». Og no er det jo slik, at Michael Jackson faktisk er død. Og det er jo viktig å holde gamle løfter.

Wire is coming back again
Elastica got sued by them
When Michael Jackson dies
We’re covering Blackbird
And won’t it be absurd then
When no one knows what song they just heard
Unless someone on the radio tells them first

«Welcome To The Monkeyhouse» er ei låt som handlar om musikkbransjen, men den spesifikke linja om MJ går på at han eigde rettighetane til Beatles-katalogen.

Etter å ha blitt bombadert med henvendelsar frå fans, har bandet no bestemt seg for å gå i studio å spele inn ein ny versjon av den flotte låta til The Beatles, «Blackbird» frå The White Album

Til NME har gitarist Holström uttalt at alt ein time etter at ryktene om at the king of pop var død, begynte dei første sms`ane å dukke opp. Og etter å ha blitt bombadert med henvendelsar frå fans, har bandet no bestemt seg for å gå i studio å spele inn ein ny versjon av den flotte låta til The Beatles, «Blackbird». Og skulle det bli nokre inntekter på nyinnspelinga av låa, så vil inntektene ikkje gå til opphavsmennene, men til Michael Jackson.

Tags: , , , , , , ,

Del "«Når Michael Jackson dør, covrar vi Blackbird»"

Legg igjen en kommentar