Når barn lager klubb og punk blir akustisk

Lydverket P3 gir deg litt av et myldrende og Øya-preget Oslo i kveld også. Med god hjelp av Vetiver, Riverboat Gamblers, Super Minidisco og Marius Asp. Texas-punkbandet Riverboat Gamblers avlegger oss visitt i kveld. Fortsatt konsertsvette, kommer de rett til Lydverket og spiller opp akustisk. Når en generasjon klubbere blir foreldre, så lager de klubb […]

Skrevet av:
Publisert 16:17 13 august, 2009
Riverboat Gambler spiller på både Øya og Lydverket i kveld. Foto: myspace.com/theriverboatgamblers

Riverboat Gambler spiller på både Øya og Lydverket i kveld. Foto: myspace.com/theriverboatgamblers

Lydverket P3 gir deg litt av et myldrende og Øya-preget Oslo i kveld også. Med god hjelp av Vetiver, Riverboat Gamblers, Super Minidisco og Marius Asp.

Texas-punkbandet Riverboat Gamblers avlegger oss visitt i kveld. Fortsatt konsertsvette, kommer de rett til Lydverket og spiller opp akustisk.

Når en generasjon klubbere blir foreldre, så lager de klubb for barna. Selvsagt. Vanligvis finner Super Minidisco sted på Parkteatret, men denne uka dukker det opp på Øya. Lydverkets reporter traff primus motor Einar Jone Rønning med datteren Ameli hjemme hos DJ Strangefruit og junior-DJ Emilie.

Anmeldelser fra Øyafestivalen kan du lese mengder av på nettsidene våre. I kveld kan du dessuten høre anmelder Marius Asp gi sin vurdering av Wilcos Øya-konsert, og sannsynligvis høre musikk fra derfra.

Vetiver er en type gress, men det blir ikke så bra musikk av dét, så takk og lov at det er San Francisco-bandet Vetiver som besøker oss i studio i kveld. Det indiefolka bandet tar selvsagt med instrumenter.

Tags: , , , , , , , , ,

Del "Når barn lager klubb og punk blir akustisk"

Legg igjen en kommentar