Musikere for Gaza

Musikere og andre kulturpersonlegheiter har på kort varsel takka ja til å stille opp på ein støttekonsert til inntekt for menneskene ved Gaza, i Oslo førstkomande laurdag. Konserten Kulturløft for Gaza byr på artistar som deLillos, Jim Stärk, Ingrid Olava, Gatas Parlament, Jarle Bernhoft og ein gjeng andre norske artistar. Konserten er eit solidaritetsarrangementet som […]

Skrevet av:
Publisert 17:31 8 januar, 2009
Foto: MySpace

Foto: EMI Music

Musikere og andre kulturpersonlegheiter har på kort varsel takka ja til å stille opp på ein støttekonsert til inntekt for menneskene ved Gaza, i Oslo førstkomande laurdag.

Konserten Kulturløft for Gaza byr på artistar som deLillos, Jim Stärk, Ingrid Olava, Gatas Parlament, Jarle Bernhoft og ein gjeng andre norske artistar.

Konserten er eit solidaritetsarrangementet som starta opp i Trondheim, der billettinntektene går etter anbefaling frå lege Mads Gilbert, til et proteseprosjekt i Gaza by. Mads Gilbert var også mannen bak tekstmeldingen stort sett heile Norge mottok søndag der det stod:

‘De bombet det sentrale grønnsakmarkedet i Gaza by for to timer siden. 80 skadde, 20 drept, alt kom hit til Shifa. Hades! Vi vasser i død, blod og amputater. Masse barn. Gravid kvinne. jeg har aldri opplevd noe så fryktelig. Nå hører vi tanks. Fortell videre, send videre, rop det videre. Alt. Gjør noe! Gjør mer! Vi lever i historieboka nå, alle!’

For å  oppsummere, Kulturløft for Gaza på Betong, lørdag 10. januar kl. 18.30 (då startar konserten). Billettprisane ligger på 200 kr, ja og så er det 18-års aldersgrense.

Når det kjennes umulig å kunne hjelpe til er dette iallefall eit lite bidrag.

Tags: , , , , , , , , , ,

Del "Musikere for Gaza"

Legg igjen en kommentar