Virgin Galactic. Pressebilde.

Virgin Galactic. Pressebilde.

Muse i vektlaus tilstand

Det britiske bandet vil halde konsert i verdsrommet.

Skrevet av:
Publisert 17:09 7 juli, 2011

Dersom Virgin-rikingen Sir Richard Branson får det som han vil, blir romturisme snart ein realitet. Det er allereie rift om passasjersetene til flygningen med Virgin Galactic.

Hitmakarane med Knights of Cydonia, Muse, vonar dei skal vere blant dei som får vere med på ferda. Muse blir i så fall ikkje dei einaste celebre passasjerane. Visstnok står Sigourney Weaver og William Shatner på passasjerlista. Begge har spelt i science-fiction epos frå verdsrommet tidlegare. Også Stephen Hawkin, som blir kalla den største fysikaren sidan Albert Einstein, skal ha sikra seg billett – gratis.

Muse. Foto: Promo

Muse. Foto: Promo

Matt Bellamy seier dei ønskjer å overtale Richard Branson til å la dei lage musikkvideo eller å spele inn ein song der ute. Dei utelukker heller ikkje konsert i verdsrommet.
- Eg trur det hadde vært kult. Ville eg vært redd? Eg trur det hadde gått greitt.

Matt har tidlegare snakka om sin fascinasjon for månen. Under eit besøk i Moskva fekk han sjå i eit svært teleskop:

- Fucking hell, har du nokon gong sett månen gjennom eit teleskop? Det er svære fjell og greier. Heilt utruleg! Det spørs om den høggravide dama hans, skodespelar Kate Hudson, er like fascinert.

Dersom du vil få med deg Muse-konsert i vektlaus tilstand – og har 200.000 dollar til rådighet – kan du booke eit sete på flygningen med Virgin Galactic her.

Sjå Sir Branson fortelje om Virgin Galactic.

Tags: , , , ,

Del "Muse i vektlaus tilstand"
 

7 kommentarer på “Muse i vektlaus tilstand”

 1. clooney sier:

  Virgin har jo allerede brukt Muse i reklamefilmer( http://www.youtube.com/watch?v=Hbib-A6NpW8&feature=related ), så det vil kanskje ikke være så overrraskende om dette faktisk hender. Og Branson har jo alltid vært tidlig ute med ting, så man kan jo krysse fingrene…

 2. Jeg vet jo hvem Branson, Weaver, Hawking og Shatner er, men disse «Muse» har jeg faktisk aldri hørt om…

  Selv om jeg hadde hatt $200 000, ville jeg neppe ha turt å reise noen få minutter med et skip som knapt har gjennomgått noen skikkelige tester.

 3. Karsten sier:

  Hei Anders.
  Du burde ha hørt om Muse, jeg skjønner ikke annet enn at du rett og slett ikke har fulgt med.
  Er du redd for verdensrommet? Her er et triks som gjør at du kanskje ikke blir så redd:
  Ta en hageslange og fyll den med vann. Stå i 4. etasje og dekk den ene enden med hånden. Slipp den andre enden ned til bakken, og hold hånden over din ende slik at vannet ikke renner ut. Da kjennes det akkurat ut som om du holder på et hull i romskipet. Trykkforskjellen mellom kabin og verdensrom er ikke mer enn 1 bar, så en bit ductape holder til dere lander. Verre er det ikke. Vedlig mange flere tester enn i et fly trengs ikke. Dessuten: Nevn en eneste stor teknologisk fiasko fra Richard Bransons side…?

 4. SR sier:

  Trodde vi allerede var i verdensrommet selv om vi har føttene godt plantet på jorda.

 5. [...] Les også: Muse i vektlaus tilstand [...]

Legg igjen en kommentar