Muses frontfigur Matthew Bellamy under Hovefestivalen 2010. Foto: Kim Erlandsen

Muses frontfigur Matthew Bellamy under Hovefestivalen 2010. Foto: Kim Erlandsen

Muse i 360°

Muse akkurat så lite smålåtne som forventa når dei viser fram opptak frå eit utsolgt Wembley. Sjå alt her!

Skrevet av:
Publisert 14:14 27 januar, 2011

Dei er ikkje akkurat gjengen som verdsett subtilitet, og opptaka frå ein av Muse sine utsolgte Wembley-konsertar i september 2010 er verkeleg av det storslåtte slaget. Med det mål for auga å gje fansen den fullstendige opplevinga av korleis det var å vera tilstades på den enorme stadionen, brukte filmteamet sju kamera og banebrytande ny teknologi som gjer det mogleg å sjå konserten frå absolutt alle vinklar. Du kan rotera 360 grader, zooma inn og ut og skifta ståstad undervegs.

Ifølge produsent Dan Ruttley er det er snakk om verdas fyrste «7 Cameras Spherical Video». Filmen vart lagt ut på Muse si heimeside til jul, men om du ikkje har fått med deg desse sju grandiose minutta endå – slå deg laus:

 

Tags: , ,

Del "Muse i 360°"
 

12 kommentarer på “Muse i 360°”

 1. Kim von Klev sier:

  Muse som liveband ble plutselig litt interessant igjen, om enn kortvarig.

 2. Mariuse sier:

  Jeg var der :P Gammelt nytt egentlig, den kom som en julegave på muse.mu. Genial teknologi, går aldri lei.

 3. Lena sier:

  Ahhh, gode minner =) Var virkelig to fantastiske kvelder på Wembley!

 4. Nicolay sier:

  I was there! Sykeste konsert noensinne. Hove var ingenting i forhold.

 5. Jørgen sier:

  360 er ikke nytt i det hele tatt. Sensation white brukte det jo i 2010 under deres konsert i amsterdam i juni

 6. Tobias sier:

  Muse er mitt absolutte favoritt band. Et fantastisk gjennomført band, som har tatt steg for steg og er vel i dag verdens beste live band. Det viser de med å stadig klare og toppe seg selv, som f eks konsertene de hadde i september på Wembley, sammenlignet med de to konsertene de hadde på samme stadion i 2007. Nok et steg opp. Skulle gjerne ha vært der, men fikk sett dem i Bergen =)

  • MathildeMuse sier:

   Enig! Muse er også favorittbandet mitt og de gjør alt for å forbedre seg! Skulle gjerne vært på Wembley, men Hove 2010 var amazing!:D

 7. Kennef sier:

  Jeg var der også (på lørdagen), og det var den sykeste konserten jeg noen gang har vært på. Den var rett og slett fantastisk. Deilig med et gjensyn, håper hele konserten kommer på DVD etter hvert!

 8. [...] This post was mentioned on Twitter by NRK Lydverket, MathildeMuseBellamy. MathildeMuseBellamy said: Awesomeness http://www.nrk.no/lydverket/muse-i-360°/ [...]

Legg igjen en kommentar