Motorpsycho gjør ikke som de selv vil

Motorpsycho følger i fotsporene til Turboneger og fremfører et av sine album i konsertform på sommerens Øyafestival. Men hvilket, det kan du bestemme. – Dette er noe vi har spurt bandet om et par ganger allerede, inspirert av konserter med legendariske band i blant annet England. De var et naturlig band å spørre når vi […]

Skrevet av:
Publisert 10:48 2 februar, 2010
Vil du ha gitarjokking eller headbanging? Motorpsycho kan by på begge deler - her fra fjorårets Pstereofestival. (Foto: Morten Skogly/NRK)

Vil du ha gitarjokking eller headbanging? Motorpsycho kan by på begge deler – her fra fjorårets Pstereofestival. (Foto: Morten Skogly/NRK)

Motorpsycho følger i fotsporene til Turboneger og fremfører et av sine album i konsertform på sommerens Øyafestival. Men hvilket, det kan du bestemme.

- Dette er noe vi har spurt bandet om et par ganger allerede, inspirert av konserter med legendariske band i blant annet England. De var et naturlig band å spørre når vi ville gjøre noe lignende i Norge, sier Øyafestivalens pressesjef Jonas Prangerød til Lydverket.

Festivalen har likevel valgt en egen vri, for hvilket album som skal fremføres er ennå ikke bestemt. Det skal avgjøres av publikum, som til og med 8. mars kan avgi sine stemmer her. Foreløpige resultater  vil offentliggjøres hver mandag på festivalens hjemmesider. Samtlige av bandets fjorten selvstendige studioalbum er med i avstemningen, i tillegg til minialbumet Barracuda.

Øyakonserten blir den eneste norske festivaljobben til Motorpsycho denne sommeren.

Tags: , , , , ,

Del "Motorpsycho gjør ikke som de selv vil"
 

13 kommentarer på “Motorpsycho gjør ikke som de selv vil”

 1. Jenna sier:

  timothys moster – go!

 2. Joachim sier:

  Da er det bare å begynne å øve på Timothys Monster antar jeg. Min første konsert var høsten 93 i Bergen. Da sa Bent: «Vi ska spæll den nye plata vår». Den var bestilt på vinyl hos Engelen, men ennå ikke kommet (tok sin tid husker jeg). Needless to say, jeg ble hekta den kvelden.
  Mp har jo en tendens til å ta endel detours live. Forventer vel ikke akkurat at de bare spiller gjennom skiva…..

 3. Daniel sier:

  The Golden core som avslutning! :D

 4. __ sier:

  timothys moster seff
  hva ellers!!?

 5. mrhands sier:

  Mistenker hardt at det blir TM, men håper hardt på Demon Box, da jeg tror det ville blitt en særdeles interessant affære, fremført av Motorpsycho 2010.

 6. kjellballstad sier:

  Let them eat cake, Ser frem til den live. alles favoritt dette?

 7. Bee sier:

  Demon Box takk!

 8. Henrik sier:

  JAAAAAA! Trust us eller Blissard!

 9. Sten sier:

  Demon Box!! Det var da alt begynte

 10. [...] This post was mentioned on Twitter by Hesttrøa 7, Thomas Søbstad. Thomas Søbstad said: hmmm, Demon Box eller Trust Us?!? http://www.nrk.no/lydverket/motorpsycho-gjor-ikke-som-de-selv-vil/ [...]

 11. [...] Øyafestivalen fikk Motorpsycho på programmet, satte de samtidig i gang en avstemming hvor fansen kunne velge hvilken plate gjengen skal fremføre i Middelalderparken i august. Alle de 14 studioalbumene, samt minialbumet [...]

 12. [...] Øyafestivalen i august, veit fansen foran scenen akkurat hva de vil få servert. De har nemlig selv bestemt at bandet skal fremføre plata Timothy’s Monster i sin helhet. Og trønderne er ikke alene å la konsertpublikummet bestemme hva de skal gjøre. [...]

Legg igjen en kommentar