Morrissey: «Selvmord er en verdig løsning»

I et radiointervju på BBC avslørte Morrissey at han har vurdert selvmord og at han uttaler at han synes det er «en verdig handling». De siste ukene har Morrissey fått mye oppmerksomhet grunnet sykdom, og et trassig forhold til flaskekasting.  Nylig klarte han å skape overskrifter igjen, da han ble invitert til det glimrende BBC4-programmet Desert Island Discs (som er basert […]

Skrevet av:
Publisert 11:21 30 november, 2009

morrissey2

I et radiointervju på BBC avslørte Morrissey at han har vurdert selvmord og at han uttaler at han synes det er «en verdig handling».

De siste ukene har Morrissey fått mye oppmerksomhet grunnet sykdom, og et trassig forhold til flaskekasting.  Nylig klarte han å skape overskrifter igjen, da han ble invitert til det glimrende BBC4-programmet Desert Island Discs (som er basert på at gjesten velger seg sin favorittmusikk som han eller hun ville tatt med seg på en øde øy). Den tidligere The Smiths-vokalisten fortalte om sitt eget liv og musikken han selv setter mest pris på.  

Litt ut i samtalen med Morrissey spurte programlederen Kirsty Young om  Moz hadde vurdert å kontrollere sin egen død.  Morrissey svarte ”Ja, det har jeg. Jeg synes selv-destruksjon er en verdig løsing. Det har jeg alltid synes, og jeg forstår folk som velger det”. Tidligere i programmet hadde Morrissey også svart at han kanskje ville tatt med seg en pose med sovepiller til en øde øy, fordi han ” kanskje trengte en rask utvei”, og Moz brukte også mye tid på å framheve likhetene mellom søvn og død, fordi begge «skrur av hjernen og gjør at man forhåpentligvis glemmer seg selv».

Forøvrig valgte Morrissey disse låtene som øde-øy-favoritter:

Tags: , , , , ,

Del "Morrissey: «Selvmord er en verdig løsning»"

Legg igjen en kommentar