Anders Tjore i Montée - her under årets by:Larm. Foto: Kim Erlandsen, NRK P3

Anders Tjore i Montée - her under årets by:Larm. Foto: Kim Erlandsen, NRK P3

Montée til Lydverket!

Det kritikerroste norske popbandet spiller intimkonsert på Internasjonalen tirsdag 29. mars, og du kan få billetter – helt gratis.

Skrevet av:
Publisert 15:45 22 mars, 2011

JR Ewing. Turns. Furia. New Violators. The Apricot. KILLL. Listen over band vokalist Anders Tjore og hans fire medsammensvorne har fartstid i er lang som et godt år, men det er under Montée-banneret de fem bruker tid og krefter i disse dager. Oppfølgeren til Spellemann-belønnede Isle Of Now, Rendition Of You, slippes i midten av april, men før den tid avlegger gruppen Lydverket et besøk på vår intimscene på Internasjonalen i Oslo.

Vår anmelder Maria Horvei var tilstede på bandets konsert under årets by:Larm, der låter fra det kommende albumet ble presentert for første gang, og skrev blant annet: «[… medan snøflaka flaug forbi mellom lyktestolpane på Youngstorget utanfor, gjorde Montée sitt for å varma onsdagens by:Larm-gjengarar med intelligent, intrikat pop, som skapt for varme klubbnetter og svale kveldar på takterassen

Les hele anmeldelsen: Sjå på det, Montée

Blir du med på konsert neste tirsdag? Har du lyst til å se Montée fremføre blodferske låter, live fra vår intimscene? Send en mail til lydverketpublikum@nrk.no og si ifra hvor mange billetter du har lyst på! Det koster deg ikke et øre, og vi garanterer god stemning på en ellers ordinær tirsdag.

Vi lader opp med to låter det er stor sjanse for at du har hørt på P3 de siste månedene:

Montée – «Ghost»:

Ghost by Montée

Montée – «Faith»:

Faith by Montée

Tags: , , , , , , , , ,

Del "Montée til Lydverket!"
 

9 kommentarer på “Montée til Lydverket!”

 1. erik sier:

  Oi. Så fett. Og på internasjonalen. Der er det alltid døøøødsbra lyd!!!!! Og scenen; forbløffende!!!!!

 2. Kenneth sier:

  Gleder meg………a lot!

 3. [...] are happy to announce that Montée will be performing on the great TV-show Lydverket on March 31st. A bunch of new songs will be performed, and there will also be a chat with host [...]

 4. Remi sier:

  Møkkaband!!

 5. Kenneth sier:

  Takker til Montee for en veldig bra minikonsert på Internasjonalen i går. Popmusikk låter så mye mer rocka live. Big round of applause!

 6. Kent sier:

  Det som slår meg er at alle låtene til Montee høres ut som om de kunne vært med på soundtracket til actionfilmer på 80 tallet..

 7. Bent sier:

  Fy faen så bortkasta tid dette bandet er.
  Mulig de klarer å skvise til ei grusom tredje skive men det er deilig å vite at de har impoldert før fjerde forsøk :-)

 8. Kjell-Arne Mikalsen sier:

  Fantastisk bra låt :) Artig at det fortsatt er noen artister i norge som tenker mer globalt :) De har i tillegg fått gode omtaler i USA :)

Legg igjen en kommentar