Moddi rett inn på topp ti

Moddi selger som hakka møkk.

Skrevet av:
Publisert 10:31 16 februar, 2010

Moddi (foto: Hilde Mesics / moddi.no)

Moddis debutplate er den niende mest solgte plata i landet, og den eneste på topp ti uten stor reklamekampanje eller Skavlan-opptreden.

- Jeg veit! Det er jo bare til å flire av at ei plate uten et eneste refreng ligger på niende plass på VG-lista! Pål Moddi Knutsen er et eneste stort glis over listeplasseringa:
- Dette hadde jeg ikke regna med.

Debutplata Floriography kom forrige uke, og har sågar vært utsolgt og umulig å få tak i flere av dagene den har vært ute. Topp tre innehas av henholdsvis The Baseballs, de norske MGP-finalistene og WigWam. Disse har til felles med de andre åtte artistene som selger mer enn Moddi nå, at alle har lignende TV-løft eller store reklamekampanjer bak seg. Og Moddi selger, ifølge IFPI-tallene, bedre enn både Ingrid Olava og Yeasayers nye plater.

- Tydeligvis har folk venta. Jeg har fått tilbakemeldinger fra de snodigste hold fra folk som har sitti og venta på plata. Og har de venta i to år, kan de vente et par dager nå også, på å få tak i den, sier platedebutanten.

Ifølge plateselskapet til Moddi, Impeller, ble førsteopplaget på 1500 revet vekk, mens de ikke har helt oversikt over akkurat hvor mange album Senja-debutanten har solgt.

Tags:

Del "Moddi rett inn på topp ti"
 

6 kommentarer på “Moddi rett inn på topp ti”

 1. jagermester sier:

  si meg; hva er egentlig hakka møkk i disse platedager ? 200 x?

 2. Einar sier:

  ca 2000 eksemplarer på en uke er hakka møkk for norsk debutartist.

 3. hakka møkk sier:

  «hakket møkk» er vel kanskje den beste beskrivelsen av Moddi. Makan til pretensiøs streber skal man faen meg lete lenge etter. Terningkast 1.

 4. Jarle sier:

  Moddi er modig og ærlig i sin musikk. Se han live. Et talent uten like.

 5. Thea sier:

  Floriography er helt klart en av de bedre norske debuten på lenge.

 6. hakka møkk sier:

  Hahaha!
  Poeng til ‘hakka møkk’ for årets mest begrunnede og innsiktsfulle kommentar.

  Du fikk i hvert fall meg til å le, ditt fjols. :)

Legg igjen en kommentar