Mira og mashups på Lydverket i kveld

Mira Craig kommer, vi graver i fenomenet mashup, debatten raser og det blir historiestund med vår musikkarkeolog. På P3, fra kl 18:03. Mira Craig er aktuell med både ny singel og solbriller. Hvor redd er hun for å blande kortene? Vi spør når hun kommer på besøk i studio. Det er nå ti år siden […]

Skrevet av:
Publisert 15:46 10 februar, 2009
Mira Craig besøker Lydverket på P3 i kveld. Foto: myspace.com/officialmiracraig

Mira Craig besøker Lydverket på P3 i kveld. Foto: myspace.com/officialmiracraig

Mira Craig kommer, vi graver i fenomenet mashup, debatten raser og det blir historiestund med vår musikkarkeolog. På P3, fra kl 18:03.

Mira Craig er aktuell med både ny singel og solbriller. Hvor redd er hun for å blande kortene? Vi spør når hun kommer på besøk i studio.

Det er nå ti år siden såkalte mashups virkelig så dagens lys, godt hjulpet av Eminem-singelen ”My Name Is”. Hør både hvorfor, og hvordan mashups har utviklet seg i løpet av ti år.

Elsker eller hater du by:Larms StatoilHydro-stipend? Elsk eller hat-panelet med Andreas Øverland og Njål Engesæth tar debatten sammen med et orakel i kveld. Klikk hva du føler øverst til høyre.

Hver dag er en merkedag i musikkens verden. Musikkarkeolog Thomas Felberg gir deg historien om hva som skjedde på dagen i dag.

Mashup mens du venter:

[youtube oqWGpDeGA4s]

Tags: , , , , , , ,

Del "Mira og mashups på Lydverket i kveld"

Legg igjen en kommentar