Mira og Maria versus Sébastien Tellier

Daft Punk-bidragsyter Sébastien Tellier stiller overraskende nok for hjemlandet Frankrike med låten «Divine» i Melodi Grand Prix. Bidraget er en ganske cheesy, men fengende discopop-låt som er ett av få som er direkte kvalifisert til hovedfinalen som går av stabelen i Beograd 24.mai: [youtube wePpbeWxaqw] Det tar laaang tid før selve melodilinja trer frem, og […]

Skrevet av:
Publisert 14:29 28 mars, 2008

Mira og Maria…… møter Sébastien i Grand Prix

Daft Punk-bidragsyter Sébastien Tellier stiller overraskende nok for hjemlandet Frankrike med låten «Divine» i Melodi Grand Prix.

Bidraget er en ganske cheesy, men fengende discopop-låt som er ett av få som er direkte kvalifisert til hovedfinalen som går av stabelen i Beograd 24.mai:

[youtube wePpbeWxaqw]

Det tar laaang tid før selve melodilinja trer frem, og arrangementsmessig er ikke dette typisk Grand Prix-mat, så Sébastien Tellier er nok ikke Maria Haukaas Storeng og Mira Craig sin største konkurrent når de med «Hold On, Be Strong»om et par måneder skal slåss om å bli kronet av Europa for å ha laget kontinentets «beste låt»…

Selv om Lydverket innimellom har spilt Telliers låter, kan det nå se ut som om at dette er en artist på vei utfor stupet. Han siste album ble slaktet av Lydverkets anmelder , og selv om Melodi Grand Prix-konseptet her hjemme nå har fremstått mer vitalt en på flere tiår, så spørs det vel om det å stille for Frankrike i denne kredmessig beryktede konkuransen hjelper særlig på karrieren. Hva syns du?

Tags: , , , , ,

Del "Mira og Maria versus Sébastien Tellier"
 

5 kommentarer på “Mira og Maria versus Sébastien Tellier”

 1. Tom sier:

  Jeg synes albummet er dritfint!

 2. luna tic mermaid sier:

  Hahahaha, det å bli slaktet av lydverket kan enppe sidestilles med å være på vei utfor stupet.

 3. luna tic mermaid sier:

  Hahahaha, det å bli slaktet av lydverket kan neppe sidestilles med å være på vei utfor stupet.

 4. Anders sier:

  Veeel, jeg tror ikke det bryr Sebastien Tellier nevneverdig at et pussig, selvhøytidelig program i Norge slakter plata hans. Det er gjennom Melodi Grand Prix at jeg ble obs på hans musikalske univers som gir meg ganske ye!

Legg igjen en kommentar